Populair op Netflix

De 20 populaire op Netflix: Zonnig Outer Banks weet als enige aanvallen af te slaan

Waar Max Verstappen op het circuit ook dit seizoen voorlopig onverslaanbaar lijkt, is hij op Netflix toch voorbij gescheurd. F1: Drive to Survive is zelfs van het podium gekukeld en de eerste stek is overgenomen door Outer Banks.

Bahrein

Na een week bingen was het voor de Formule 1-liefhebbers dit weekend weer echt aan de bak op het circuit van Bahrein. Zo verschoof dan ook de interesse en wist Outer Banks één plaats op te schuiven naar de bovenste stek. De Spaanse serie Entrevias is terug met het tweede seizoen en bezet de tweede plaats, voor de derde film van Soof.

Waar gaat You heen?

In de lijst zijn veel nieuwe titels te vinden, met onder meer het tweede seizoen van Next in Fashion, de films Paradise Highway, Fall en Harriet. Ook de Finse crimeserie Harjunpää wist de lijst te bereiken. You is weggezakt naar de veertiende plaats, het is alleen de vraag waar we de reeks volgende week terugvinden. Later deze week verschijnt namelijk het tweede seizoen van het vierde seizoen.

Buzz rondom titels

Iedere dinsdag brengen we de 20 meest populaire titels van de week. We geven gelijk toe, de onderstaande lijst is geen hogere wetenschap. Net zoals lijstjes natuurlijk altijd onderhevig zijn aan discussie. Door het zoekgedrag van bezoekers op onze site, de buzz rondom titels op de social media, de aandacht die titels genereren in de media, de dagelijkse top-10 die Netflix weergeeft en de (hoeveelheid) cijfers die uitgedeeld worden op beoordelingssites zoals IMDb ontstaat een heel goed beeld.

Daarnaast geeft Netflix tegenwoordig een dagelijkse top-10. Deze lijst fluctueert extreem, doordat het slechts een zeer globaal beeld geeft. Het gaat namelijk om slechts twee minuten die van iedere titel is aangezet, wat dus puur het aantal kijkers weergeeft en niet zo zeer de populariteit. Toch is het weer een extra flintertje aan informatie voor een zo accuraat mogelijke lijst.

De 20 populairste titels van dit moment:

 1. Outer Banks (+1)
  • Tiener John B en zijn drie beste vrienden gaan op een eiland met rijken en armen op zoek naar een legendarische schat die iets te maken heeft met zijn vaders verdwijning. Het wordt een interessante zoektocht.
 2. Entrevias (nieuw)
  • Wanneer zijn tienerkleindochter slachtoffer wordt van de drugsdealers die zijn buurt overnemen, neemt een boze oorlogsveteraan het heft in eigen handen.
 3. Soof 3 (nieuw)
  • Terwijl Sophie hard werkt om haar leven op de rails te houden, krijgt ze nieuws dat alles verandert. Tegelijkertijd keert haar dochter terug uit India met een grote verrassing.
 4. Formula 1: Drive to Survive (-3)
  • Het nieuwe Formule 1-seizoen staat voor de deur. De perfecte timing voor een nieuw seizoen van Formula 1: Drive to Survive. Coureurs, managers en teameigenaars leven in een snelle wereld, zowel op als buiten de racebaan, tijdens een moordend seizoen vol Formule 1-races.
 5. S*x/Life (nieuw)
  • Het wilde seksuele verleden van een vrouw botst met het heden, waarin ze een getrouwde moeder is, als de badboy-ex over wie ze nog fantaseert, terugkeert in haar leven.
 6. Next in Fashion (nieuw)
  • In deze modecompetitie creëren ontwerpers in teams visionaire looks die echt voor iedereen werken. Gepresenteerd door Alexa Chung en Tan France.
 7. Triada (-4)
  • Rebecca hoort dat ze bij haar geboorte is gescheiden van haar twee identieke zusjes. Dan begint ze aan een gevaarlijke reis om de waarheid over haar afkomst te achterhalen.
 8. Paradise Highway (nieuw)
  • Een onwillige trucker wil het leven van haar gedetineerde broer redden, maar moet ook een tienermeisje beschermen en vluchten terwijl de FBI hen op de hielen zit.
 9. Perfect Match (-3)
 10. We Have A Ghost (-3)
  • Een gezin ontdekt dat een geest met een duister verleden rondspookt in hun nieuwe huis en wordt een internetsensatie – en het doelwit van een schimmige overheidsinstantie.
 11. Fall (nieuw)
  • Twee vriendinnen vechten om een kleine kans om te overleven nadat ze een radiotoren in de woestijn hebben beklommen en nu 600 meter hoog in de lucht vastzitten.
 12. Murdaugh Murders: A Southern Scandal (-7)
  • Schokkende tragedies verwoesten een hechte gemeenschap in South Carolina en onthullen de gruwelijke geheimen van haar machtigste familie.
 13. Harriet (nieuw)
  • Biopic over Harriet Tubman, die weet te ontsnappen uit de slavernij en vervolgens haar leven riskeert om via de Underground Railroad ook anderen te bevrijden.
 14. You (-5)
  • Een charmante baas van een boekwinkel is geobsedeerd door een opkomend schrijfster en neemt wel heel extreme stappen om haar aandacht te trekken. Dat is waar You ooit begon, inmiddels is Joe afgedwaald naar Londen om een nieuwe start te kunnen maken…
 15. Braqueurs (-7)
  • Meesterdief Mehdi wil zijn familie beschermen tegen een machtige drugsbaron en belandt met zijn team bedreven overvallers in een wrede en dodelijke territoriumstrijd.
 16. The Strays (-12)
  • Het zorgvuldig opgebouwde leven van een rijke vrouw begint barsten te vertonen wanneer twee vreemden opduiken in haar schilderachtige voorstad.
 17. Harjunpää (nieuw)
  • Een beroemde rechercheur en zijn partner moeten het opnemen tegen de duistere onderwereld van Helsinki wanneer een misdaadgolf de vrede in hun stad verstoort.
 18. The Beauty Queen of Jerusalem (-7)
  • In 1919 Jeruzalem, trouwt schoonmaakster Rosa met een winkelier die van een andere vrouw houdt, een keuze die haar dynamiek met de oudste dochter Luna decennia lang beïnvloedt.
 19. La Legge di Lidia Poët (-13)
 20. Misfit 4: The Switch (nieuw)
  • Noah en haar beste vriendin Jessey wisselen van identiteit en middelbare school om deel te nemen aan de grote scholendanswedstrijd. Maar hoelang kunnen ze hun geheim bewaren?

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?