Populair op Netflix

Dit zijn de 20 meest populaire titels op Netflix in week 13

Het podium is volledig vernieuwd in de lijst van de twintig meest populaire titels. De vorige bewoners van de bovenste treden zijn verstoten, met een Mexicaanse thriller bovenaan de lijst.

Wie heeft Sara vermoord

Wie heeft Sara vermoord, oftewel Quién Mató a Sara is de vraag die deze week de meeste kijkers van Netflix hadden. Het goede nieuws is dat het tweede seizoen over nog geen twee maanden al te zien is op de streamingdienst. Ook de actiefilm Honest Thief gooide hoge ogen, gevolgd door The Irregulars.

Veel films

Er zijn deze week veel nieuwe films de lijst binnengekomen. Naast Honest Thief ook onder meer The Secret: Dare to Dream en de Geheime Dienst voor Magie, een zeer bijzondere kinderfilm over Hans en Grietje. New Amsterdam woonde de afgelopen maand op het podium van de lijst met meest populaire titels. De ziekenhuisreeks moet het nu doen met de vierde stek.

Wekelijkse series

Deze week is in de Verenigde Staten het televisieseizoen ook weer op gang gekomen. Dat zorgt ervoor dat ook op Netflix wekelijkse series, die tegelijk lopen met de uitzendingen in Amerika, weer verschijnen. Riverdale en Snowpiercer waren als eerste aan de beurt en duiken uiteraard ook gelijk weer op in de lijst.

Buzz rondom titels

Iedere donderdag brengen we de 20 meest populaire titels van de week. We geven gelijk toe, de onderstaande lijst is geen hogere wetenschap. Net zoals lijstjes natuurlijk altijd onderhevig zijn aan discussie. Door het zoekgedrag van bezoekers op onze site, de buzz rondom titels op de social media, de aandacht die titels genereren in de media, de dagelijkse top-10 die Netflix weergeeft en de (hoeveelheid) cijfers die uitgedeeld worden op beoordelingssites zoals IMDb ontstaat een heel goed beeld.

Daarnaast geeft Netflix tegenwoordig een dagelijkse top-10. Deze lijst fluctueert extreem, doordat het slechts een zeer globaal beeld geeft. Het gaat namelijk om slechts twee minuten die van iedere titel is aangezet, wat dus puur het aantal kijkers weergeeft en niet zo zeer de populariteit. Toch is het weer een extra flintertje aan informatie voor een zo accuraat mogelijke lijst.

De 20 populairste titels van dit moment:

 1. Quién Mató a Sara? (nieuw)
  • Alex heeft achttien jaar in de gevangenis gezeten voor de moord op zijn zusje, maar die heeft hij helemaal niet gepleegd. Maar wie wel? Dat is wat Alex wil uitzoeken, al wordt hem al snel duidelijk dat hij deze beerput beter niet had kunnen openen. Goed nieuws: seizoen 2 komt razendsnel.
 2. Honest Thief (nieuw)
  • Tom Carter heeft carrière gemaakt als bankovervaller, tot Annie zijn leven veranderd. Zij werkt als receptioniste bij de opslagfaciliteit waar Tom gestolen geld heeft opgeborgen. Al snel vallen ze voor elkaar, maar dat is niet genoeg voor Tom die zijn naam wil zuiveren.
 3. The Irregulars (nieuw)
  • Sherlock Holmes staat voor de verandering een keer niet in de schijnwerpers. Hij is in deze spin-off slechts een personage in de schaduw, want het gaat om de straatkinderen van Londen. Deze zette Sherlock regelmatig in om klusjes te doen, nu moeten ze een hele grote klus opknappen.
 4. New Amsterdam (-2)
  • Een echte ziekenhuisserie heeft Netflix bereikt en zelfs twee seizoenen tegelijk. De excentrieke Dr. Max Goodwin neemt als directeur het roer over in Amerika’s oudste ziekenhuis en schopt tegen heilige huisjes om de levens van patiënten te redden.
 5. Formula 1: Drive to Survive (-4)
  • Het is inmiddels de vaste opwarmer naar een nieuw seizoen Formule 1. De camera’s van Drive to Survive draaiden ook in het bijzondere seizoen 2020 volop mee en brengt ons alles close in beeld. Met ongetwijfeld veel focus op de horrorcrash van Romain Grosjean.
 6. Sky Rojo (-)
  • De opvolger van La Casa de Papel brengt ons in een ware achtbaan van actie. Drie dames slaan op de vlucht als ze hun pooier hebben omgelegd. Uiteraard is niet iedereen daar even blij mee en wacht ons heel veel actie.
 7. The Blacklist (-4)
  • Elizabeth Keen en Raymond Reddington zijn weer terug voor alweer het zevende seizoen van The Blacklist. Een seizoen die op zeer bijzondere wijze wordt beëindigd doordat de finale niet opgenomen kon worden. Zo is er een mengeling ontstaan met animatie.
 8. Ginny & Georgia (-4)
  • Ginny is vijftien jaar oud en heeft het niet zo op haar dertigjarige moeder. Ze verhuizen van plaats naar plaats en nu staan Ginny, haar moeder Georgia en haar broertje Austin voor een nieuw avontuur in het noorden. Een nieuwe plek brengt echter ook nieuwe uitdagingen met zich mee.
 9. The One (-4)
  • Wat als je met een snelle DNA-test je perfecte partner kunt vinden? Tien jaar nadat wetenschappers ontdekten dat iedereen een gen heeft dat ze kan koppelen aan één ander persoon, is de test al door miljoenen mensen gedaan. Maar zelfs soul mates blijken geheimen voor elkaar te hebben.
 10. Snowpiercer (+5)
  • Zo snel als de trein door de wereld raast, zo snel is het tweede seizoen ook gestart van Snowpiercer. Leek de rust eindelijk terug te zijn gekeerd op de trein, juist op dat moment kwam er een grote verrassing. Er is een tweede trein en daar zit niemand minder in dan Mr. Wilford! Het zet iedere verhouding weer op scherp.
 11. The Secret: Dare to Dream (nieuw)
  • De jonge weduwe Miranda Wells worstelt zich samen met haar drie kinderen door het leven. Na een opeenstapeling van pech is een naderende orkaan de volgende uitdaging die zich aandient. Dan botst zij letterlijk tegen de aantrekkelijke Bray Johnson aan, die een helpende hand biedt.
 12. Behind Her Eyes (-2)
  • Met Tom Bateman in de hoofdrol als baas David, neemt Behind Her Eyes ons mee in het verhaal van schrijfster Sarah Pinborough. We zien hoe een alleenstaande moeder verstrikt raakt in een psychologisch spel. Terwijl ze een affaire begint met haar baas, wordt ze vrienden met zijn vrouw.
 13. De Geheime Dienst voor Magie (nieuw)
  • Hans en Grietje zoals je ze nog nooit hebt gezien! De broer en zus kunnen elkaar nu ze volwassen zijn niet uitstaan. Door magie worden ze weer klein en dat is het vertrekpunt van hun reis als geheim agenten. Het doel? Een vermiste koning opsporen.
 14. The Lost Pirate Kingdom (-6)
  • Pirates of the Carribean, maar dan echt. Hoe wisten mannen als Blackbeard, Black Sam en Calico Jack de wereld te veroveren met hun schepen. Hoe ging het er echt aan rond 1700 in het Caribisch gebied. In de zesdelige reeks The Lost Pirate Kingdom is het te zien.
 15. Outlander (-2)
  • Veiligheid voor de Frasers is het sleutelwoord in het nieuwste seizoen van Outlander. Jamie doet dit door zijn relatie met Murtagh Fitzgibbons te verbergen voor William Tryon. Terwijl Claire haar familie probeert te beschermen, brengt ze zichzelf wel in gevaar.
 16. Homeland (-2)
  • De lange reis van Carrie Mathison komt eindelijk tot een einde. Bij de CIA maakte ze naam en moest heel wat stormen zien te overwinnen. Uiteindelijk drong ze door tot het Witte Huis, waar ze de grootste zaken moest zien op te lossen. Of haar laatste klus ook gaat slagen is nu te zien in seizoen 8.
 17. Riverdale (-1)
  • De jongeren uit Riverdale zijn toe aan hun eindgala. Nog één keer keert iedereen terug voordat de serie te maken krijgt met een flinke tijdsprong. Hoe is het Archie, Veronica, Jughead en Betty de laatste tijd vergaan?
 18. Despicable Me 3 (-7)
  • Een rustig leventje zit er nog altijd niet in voor Gru en de meisjes Margo, Edith en Agnes. Samen met de Minions moeten ze nu zien af te rekenen met Bathazar Bratt, een verknipte jaren’80 rocker. En Gru krijgt hulp uit onverwachte hoek en nog wel vanuit zijn eigen familie.
 19. Yes Day (-10)
  • Ouders die vroeger altijd avontuur opzochten, zeggen nu ze kinderen hebben op alles ‘nee’. Vooral de moeder wordt steeds minder gepruimd door de kids en dit komt tot een explosie als zoonlief op school een video heeft gemaakt waarin ze als de duivel wordt afgeschminkt. Een leraar komt dan op het idee om een ‘Yes Day’ te introduceren. 24 uur lang moeten de ouders op alles ‘ja’ zeggen. Het is het begin van een heerlijk avontuur.
 20. The Bold Type (-8)
  •  Jane, Kat en Sutton werken samen op de redactie van een magazine voor vrouwen: Scarlet. Dat loopt echter lang niet altijd op rolletjes, want de drie meiden lopen tegen problemen aan op hun werk die al snel ook te maken krijgen met hun privéleven. En geheime affaires zijn ook niet van de lucht. De serie is geïnspireerd op het leven van Cormopolitan’s Joanna Coles.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?