Populair op Netflix

Dit zijn de 20 meest populaire titels op Netflix in week 21

De strijd aan kop van de populaire titels op Netflix krijgt steeds meer concurrentie. Lucifer, Undercover en The 100 vechten elkaar al de tent uit en nu is er een nieuwe kaper op de kust. The Society maakt namelijk een vliegende start en wordt massaal gekeken.

Gesmeekt om een vervolg

De roep om een tweede seizoen van The Society is dan ook al groot en de serie dringt aan bij de top-3. Hoogste nieuwe binnenkomer is The Rain. De Deense apocalyptische serie is terug met een tweede seizoen en het slot is zo heftig dat ook hier alweer gesmeekt wordt om een vervolg.

Grootste stijger op de lijst is El Recluso, de Mexicaanse serie is zo hard dat het maar moeilijk is om te stopen met kijken. Het slot van Riverdale seizoen 3 zorgde er eveneens voor dat deze serie flink in de lijst is geklommen.

Buzz rondom titels

Iedere donderdag brengen we de 20 meest populaire titels van de week. We geven gelijk toe, de onderstaande lijst is geen hogere wetenschap. Net zoals lijstjes natuurlijk altijd onderhevig zijn aan discussie.

Door het zoekgedrag van bezoekers op onze site, de buzz rondom titels op de social media, de aandacht die titels genereren in de media en de (hoeveelheid) cijfers die uitgedeeld worden op beoordelingssites zoals IMDb ontstaat een heel goed beeld.

De 20 populairste titels van dit moment:

 1. Lucifer (-)
  • #SaveLucifer zorgde voor de redding van Lucifer. Er werden 3.64 miljoen tweets en 5.63 miljoen retweets gestuurd met daarin #SafeLucifer nadat FOX de serie besloot te cancelen. Netflix stapte in en heeft Lucifer Morningstar teruggebracht voor een vierde seizoen. De duivel laat zich weer gelden, treft Eva weer op zijn pas en wil het goedmaken met Chloe.
 2. Undercover (-)
  • De langverwachte Nederlands-Belgische serie Undercover is heel hard binnengekomen op Netflix. Een grote drugsbaron op de grens tussen Nederland en België moet worden ontmanteld en daarvoor worden twee rechercheurs undercover geplaatst. Het levert een hele heftige serie op, die is ideaal is om te bingen.
 3. The 100 (-)
  • De apocolyptische dramaserie The 100 is weer aan een volledig nieuwe dimensie begonnen. Het zesde seizoen brengt de bekende personages naar een nieuwe tijd en daardoor nieuwe uitdagingen. Wekelijks verschijnt er weer een nieuwe aflevering van Clarke, Bellamy en Octavia.
 4. The Society (+1)
  • Zonder ouders de vrijheid in, er zijn heel wat jongeren die bij die gedachte blij worden. In The Society is dat de eerste dagen ook het geval, wanneer alle volwassenen pardoes zijn verdwenen. Het duurt alleen niet lang voor het hele dorp op zijn kop wordt gezet en de slechte eigenschappen van de jongeren naar boven komen.
 5. Jane the Virgin (-1)
  • Het langverwachte vierde seizoen van Jane the Virgin is op Netflix verschenen. Zeventien afleveringen over het leven van Jane staan weer klaar. De maagd raakte door een medische fout zwanger en de vader blijkt ook nog eens geen onbekende te zijn. Het gaat om hoteleigenaar Rafael waar Jane werkt. Het zorgt voor een bijzonder complex leven.
 6. Chambers (-)
  • Je bent dolblij dat je dankzij een donorhart een transplantatie kan ondergaan. Maar wanneer het nieuwe hart eenmaal in je lichaam zit, ga je dingen zien of het vorige leven van je donor. Het wordt al snel heel eng in Chambers.
 7. The Rain (nieuw)
  • De Deense apocalyptische serie heeft een tweede seizoen gekregen, waarin Simone, Rasmus en de andere jongeren hun weg vervolgen. Een regenbui raasde over Scandinavië en bleek de mensheid weg te vagen. De ouders van Simone en Rasmus waren al op te hoogte en slaagden erin om een bunker te bereiken. De twee kinderen bleven alleen achter, groeiden ondergrond op… tot het eten op was. Toen moesten ze toch echt naar buiten.
 8. Dead to Me (-1)
  • Twee vrouwen zijn hun man verloren op jonge leeftijd en komen elkaar wat toevallig tegen op een rouwverwerkingssessie. Er ontstaat een band en ze vinden troost. Maar is het allemaal wel zo gevoelig? En heeft één van de twee dames niet een heel andere agenda? Dead to Me is een zwarte komedie, waarbij je continu voor nieuwe vragen komt te staan.
 9. Our Planet (-1)
  • Het ambitieuze vierjarige project is gefilmd in 50 landen, met meer dan 600 bemanningsleden, en overziet alle continenten van de wereld. Ook richt het zich op de opmerkelijke diversiteit van habitats over de hele wereld. Behalve de adembenemende beelden is er ook een duidelijke boodschap verwerkt. Want als we de natuur niet een beetje helpen, gaat het flink fout.
 10. El Recluso (+9)
  • De Mexicaanse serie El Recluso draait om Lazaro Mendoza. Hij laat zich vrijwillig opsluiten in een gevangenis op de grens tussen Mexico en de Verenigde Staten. Mendoza wil namelijk infiltreren in een dochter die de dochter van een Amerikaanse rechter heeft ontvoerd. Meer over El Recluso in onze Flixtip.
 11. Quicksand (-1)
  • Als er een schietpartij plaatsvindt in een klaslokaal, duurt het niet lang voordat Maja Norberg wordt gearresteerd. Binnen no time staan de media vol met het nieuws rondom de situatie. Maar wat gebeurde er nou eigenlijk echt in het klaslokaal? En welke rol speelde haar vriendjes Sebastian Fagerman?
 12. Riverdale (+6)
  • De seizoensfinale van Riverdale was alles dat je ervan mocht verwachten. Antwoorden op prangende vragen werden gegeven, maar tegelijkertijd kwamen er net zoveel vragen bij. En hoe gaat het met Jughead, want gaat hij uit de serie?
 13. Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile (-4)
  • In navolging van de eerder dit jaar verschenen documentaire over Ted Bundy heeft regisseur Joe Berlinger nu ook een speelfilm gemaakt. Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile is gebaseerd op de memoires van Elizabeth, de vriendin van Bundy. Het vertelt dan ook het verhaal over Bundy vanuit het perspectief van zijn vriendin, die lang niet heeft kunnen geloven dat Bundy een seriemoordenaar was.
 14. De Fabeltjeskrant (-2)
  • Echt waar! De Fabeltjeskrant is terug en wel met hele nieuwe afleveringen. De stemmen zijn ook nieuw ingesproken door bekenden zoals Richard Groenendijk, Loes Luca en Georgina Verbaan. Wat blijft zijn dezelfde dieren in Fabeltjesland, die nieuwe avonturen beleven.
 15. The Walking Dead (-2)
  • In één keer zijn er acht seizoenen van The Walking Dead op Netflix verschenen, één van de meest bekeken series van de afgelopen jaren. Het draait in The Walking Deadin eerste instantie om Rick Grimes. De politieagent wordt neergeschoten. Wanneer hij in het ziekenhuis uit coma ontwaakt, is er geen (levend) mens meer te bekennen….
 16. Homeland (-2)
  • Het zevende seizoen van Homeland staat op Netflix en brengt Carrie opnieuw aan de rand van de afgrond. Haar hulp aan de President heeft in het zesde seizoen volledig verkeerd uitgepakt. Zowat ieder lid van de geheime dienst is opgepakt, waardoor Carrie samen met Saul een eenzame strijd moet gaan voeren tegen de President.
 17. Wolfblood (nieuw)
  • In Wolfblood draait het om Maddy Smith. De tiener woont met haar familie in Stoneybridge en is eigenlijk een dertien in een dozijn meisje. Maar dat is slechts schone schijn. Ze heeft namelijk de krachten van een weerwolf. Niemand weet dat in het stadje en dat wil haar familie ook graag zo houden. Wanneer Rhydian zijn entree maakt zal dat echter veranderen, want hij weet veel meer.
 18. Nailed It! (nieuw)
  • Nailed It! is één van de meest hilarische realityshows op Netflix. Het concept is heel simpel. Drie kandidaten moeten een waanzinnig moeilijke en fraaie taart namaken. Dit zien we veel vaker… maar dan wel met kandidaten die aanleggen hebben om te bakken. En de deelnemers van Nailed It! denken zelf dat ze wel aardige baksels kunnen produceren, de werkelijkheid is anders!
 19. The Protector (-3)
  • De harde actieserie uit Turkije was vorig jaar een surprise op Netflix en het tweede seizoen is nu verschenen. Hakan is op het eerste oog een doodnormale jongen, tot hij ontdekt dat hij bij een geheim genootschap hoort waarvoor hij een geheime missie moet vervullen. Hij krijgt de taak om Istanbul te beschermen als de stad wordt bedreigd door onsterfelijke wezens.
 20. Chilling Adventures of Sabrina (-3)
  • Sabrina begon als een spin-off van Riverdale, maar is inmiddels een volwaardig eigen serie. De tweede reeks is verschenen en er zijn nog minimaal twee delen onderweg. Sabrina moet op haar zestiende verjaardag kiezen tussen haar huidige bestaan of de wereld van de heksen. De wereld wordt al snel duister en de soms ironische Sabrina neemt ons daarin mee.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?