Populair op Netflix

De 20 populaire op Netflix: Sara’s zoektocht en Entrevias maakt indruk

The Lincoln Lawyer staat voor de tweede week op rij eerste in de lijst van meest populaire titels. Het lijkt erop dat de advocatenserie wel voor het laatst kan genieten van deze positie, met de naderende rentree van Stranger Things.

Slotstukken all over the place

Ondertussen is het verhaal van Quién Mató a Sara afgerond, gelijk goed voor een tweede plaats. Daardoor is het slotstuk van Ozark opnieuw één plaats naar beneden gezakt, al is dat nog wel altijd een podiumstek. Hoge nieuwkomers zijn A Perfect Pairing, de verrassende serie Entrevias en F*ck de Liefde. De overige nieuwkomers zijn Jackass 4.5 en Love, Death + Robots.

Buzz rondom titels

Iedere donderdag brengen we de 20 meest populaire titels van de week. We geven gelijk toe, de onderstaande lijst is geen hogere wetenschap. Net zoals lijstjes natuurlijk altijd onderhevig zijn aan discussie. Door het zoekgedrag van bezoekers op onze site, de buzz rondom titels op de social media, de aandacht die titels genereren in de media, de dagelijkse top-10 die Netflix weergeeft en de (hoeveelheid) cijfers die uitgedeeld worden op beoordelingssites zoals IMDb ontstaat een heel goed beeld.

Daarnaast geeft Netflix tegenwoordig een dagelijkse top-10. Deze lijst fluctueert extreem, doordat het slechts een zeer globaal beeld geeft. Het gaat namelijk om slechts twee minuten die van iedere titel is aangezet, wat dus puur het aantal kijkers weergeeft en niet zo zeer de populariteit. Toch is het weer een extra flintertje aan informatie voor een zo accuraat mogelijke lijst.

De 20 populairste titels van dit moment:

 1. The Lincoln Lawyer (-)
  • Topadvocaat Mickey Hallera uit L.A. is na een ongeluk aan de kant gezet. Hij start zijn carrière – en zijn bekende Lincoln – weer op als hij een moordzaak aanneemt.
 2. Quién Mató a Sara (nieuw)
  • Alex is vastberaden om wraak te nemen en te bewijzen dat dat hij erin is geluisd voor de moord op zijn zus. Hij wil meer aan het licht brengen dan alleen de echte dader.
 3. Ozark (-1)
  • Een financieel adviseur verhuist met zijn gezin van Chicago naar de Ozarks in Missouri, waar hij binnen vijf jaar 500 miljoen dollar moet witwassen voor een drugsbaas.
 4. A Perfect Pairing (nieuw)
  • Een wijnmanager uit LA wil een grote klant voor zich winnen en gaat werken op een Australische schapenboerderij, waar ze verliefd wordt op een ruige, mysterieuze man.
 5. Entrevías (nieuw)
  • Wanneer zijn tienerkleindochter slachtoffer wordt van de drugsdealers die zijn buurt overnemen, neemt een boze oorlogsveteraan het heft in eigen handen.
 6. F*ck de Liefde 2 (nieuw)
  • In deze romantische komedie zoeken meerdere vrienden die allen een ongelukkig liefdesleven leiden, steun bij elkaar. Dat geeft helaas niet altijd het beste resultaat.
 7. Workin’ Moms (-2)
  • Het zwangerschapsverlof is voorbij. Deze vier moeders moeten weer aan de slag en tegelijkertijd het hoofd bieden aan hun kinderen, bazen, liefde en het leven in Toronto.
 8. Pálpito (-1)
  • Een man die vastbesloten is om wraak te nemen op de orgaansmokkelaars die zijn vrouw hebben vermoord, ontmoet de vrouw die het hart van zijn echtgenote heeft ontvangen.
 9. Bienvenidos a Eden (-6)
  • Een groep jongvolwassenen gaat naar een feestje op een afgelegen eiland, maar het verleidelijke paradijs dat ze aantreffen, herbergt gevaarlijke geheimen en valstrikken.
 10. Bling Empire (-4)
  • Deze realityserie volgt LA’s superrijke Aziatisch-Amerikaanse plezierzoekers die helemaal losgaan met fantastische feesten, glamour en drama.
 11. Better Call Saul (-)
  • Het slotseizoen is daar van de prequel van Breaking Bad. De advocaat gespeeld door Bob Odenkirk bereikt het punt waar het voor hem allemaal begon met Walter White en Jesse Pinkman, die we in dit laatste seizoen ook gaan zien! Een echte crossover dus.
 12. Bridgerton (-2)
 13. Senior Year (-5)
  • Een cheerleader raakt in coma na een mislukte stunt. Na 20 jaar ontwaakt ze en keert ze als 37-jarige terug naar school om haar droom waar te maken: galakoningin worden.
 14. Jackass 4.5 (nieuw)
  • Aan de hand van onwaarschijnlijke, nooit eerder vertoonde beelden zie je hoe de crew van Jackass zijn laatste wilde stunts uitvoerde.
 15. Grace and Frankie (-2)
  • De deftige Grace en de excentrieke Frankie zijn verre van vrienden, maar als hun echtgenoten op elkaar verliefd worden, begint tussen hen ook een vriendschap.
 16. Love, Death + Robots (nieuw)
  • Angstaanjagende wezens, vreemde verrassingen en een duistere samenloop van comedy in deze NSFW-anthologie van animaties, gepresenteerd door Tim Miller en David Fincher.
 17. Our Father (-13)
  • Een vrouw neemt thuis een DNA-test af en blijkt meerdere halfbroers en zussen te hebben. Ze ontdekt een schokkend complot met donorsperma en een populaire arts.
 18. Selling Sunset (-5)
  • De vastgoedmakelaars van de Oppenheim Group verkopen het luxeleven aan rijke kopers in Los Angeles. Er ontstaat meer drama als er een nieuwe makelaar bij het team komt.
 19. The Royals (-4)
  • Het extravagante leven van de gehaaide koningin Helena en haar koninklijke familie dreigt uiteen te spatten als traditie en plicht botsen met verraad en verlangen.
 20. Anatomy of a Scandal (-4)
  • Sophies bevoorrechte leven als vrouw van politicus James valt in duigen als er onterende geheimen aan het licht komen en hij wordt beschuldigd van een schokkende misdaad.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?