Populair op Netflix

Dit zijn de 20 meest populaire titels op Netflix in week 29

Niemand kwam er voor de tweede week op rij in de buurt van Virgin River. De romantische dramaserie staat stevig op de eerste plaats en daar konden twee nieuwe uitdagers helemaal niets aan veranderen.

Het slot van Suits

Never Have I Ever kwam een jaar geleden toch als een grote verrassing en bleek een succes. Dat beeld werd deze week bevestigd door de lancering van het tweede seizoen. Opnieuw zorgde deze jongerenreeks voor uitstekende cijfers en een tweede plaats. Suits is met het slotseizoen ook richting het podium geroepen met een derde stek, waardoor Atypical en Vikings daalden.

Volledige trilogie is present

De rest van de lijst is vooral gevuld met flink wat nieuwe films. The Magnificent Seven, Rust Creek en het derde deel van de trilogie van Fear Street staan in de lijst. Daarmee staan nu alle drie de delen van Fear Street in de top-20. Het slotseizoen van How To Get Away With Murder kwam binnen op plaats negen.

Wekelijkse series

Deze week is in de Verenigde Staten het televisieseizoen ook weer op gang gekomen. Dat zorgt ervoor dat ook op Netflix wekelijkse series, die tegelijk lopen met de uitzendingen in Amerika, weer verschijnen. Riverdale en Snowpiercer waren als eerste aan de beurt en duiken uiteraard ook gelijk weer op in de lijst.

Buzz rondom titels

Iedere donderdag brengen we de 20 meest populaire titels van de week. We geven gelijk toe, de onderstaande lijst is geen hogere wetenschap. Net zoals lijstjes natuurlijk altijd onderhevig zijn aan discussie. Door het zoekgedrag van bezoekers op onze site, de buzz rondom titels op de social media, de aandacht die titels genereren in de media, de dagelijkse top-10 die Netflix weergeeft en de (hoeveelheid) cijfers die uitgedeeld worden op beoordelingssites zoals IMDb ontstaat een heel goed beeld.

Daarnaast geeft Netflix tegenwoordig een dagelijkse top-10. Deze lijst fluctueert extreem, doordat het slechts een zeer globaal beeld geeft. Het gaat namelijk om slechts twee minuten die van iedere titel is aangezet, wat dus puur het aantal kijkers weergeeft en niet zo zeer de populariteit. Toch is het weer een extra flintertje aan informatie voor een zo accuraat mogelijke lijst.

De 20 populairste titels van dit moment:

 1. Virgin River (-)
  • Nu Jack zijn schotwond heeft overleefd, is het de vraag hoe het verder moet tussen hem en Mel. Als hij te horen krijgt dat Mel een volgende stap wil zetten, slaat hij volledig dicht. Is hun relatie nog te redden? En hoe moet het verder met Doc en Hope, Preacher en Christopher en Ricky en Lizzie?
 2. Never Have I Ever (nieuw)
  • In Never Have I Ever draait het om Devi, een vijftienjarig meisje dat niet de meest populaire is op school. Dat ze een tijdje verlamd is geweest, helpt niet mee. Nu besluit ze het roer om te gooien met betrekking tot school, vrienden en familie.
 3. Suits (nieuw)
  • Het negende en laatste seizoen van Suits is verschenen. Bekende gezichten uit het verleden keren terug voor dit slotstuk en daarmee is een mooi passend einde gemaakt aan één van de meest bekeken series van het afgelopen decennium.
 4. Atypical (-2)
  • Wanneer een tiener met een stoornis binnen het autismespectrum graag een vriendin wil, leidt zijn drang naar onafhankelijkheid tot zelfontdekking voor zijn hele familie. Het vierde en laatste seizoen is nu te zien.
 5. Rick and Morty (-)
  • Alweer het vijfde seizoen van Rick and Morty is verschenen. De gestoorde professor Rick gaat met zijn veertienjarige kleinzoon de meest bizarre avonturen beleven. De wilde plannen van Rick zijn soms geniaal, maar net zo vaak bizar.
 6. Vikings (-3)
  • Na zes seizoenen zijn we eindelijk tot het besluit. Het historische drama zag het slotseizoen in twee delen gesplitst en nu is daarvan het slot te zien.
 7. Sex/Life (-3)
  • Sex/Life combineert komedie, drama en romantiek. We volgen een vrouw wiens seksuele verleden botst met het heden. Tegenwoordig is ze een getrouwde moeder, maar alles verandert als de badboy-ex over wie ze nog fantaseert, terugkeert in haar leven.
 8. Pokémon Journeys: The Series (-1)
  • De jonge trainer Ash en zijn nieuwe vriend Goh worden onderzoekers in het laboratorium van professor Cerisse en reizen de wereld over om meer te leren over Pokémon.
 9. How To Get Away With Murder (nieuw)
  • Het allerlaatste seizoen van How To Get Away With Murder is verschenen. De groep studenten die begon te werken voor Annalise Keating staat voor een laatste klus. De verhoudingen staan al jaren op scherp en de complotten zijn niet meer bij te houden. Maar hoe lossen ze alles op?
 10. La Cocinera de Castamar (+4)
  • La Cocinera de Castamar is net als Bridgerton gebaseerd op een roman.  De serie volgt de roman van Fernando J. Múñez en speelt zich af in 1720 in Madrid. We volgen daar een hertog genaamd Diego die weduwnaar is en langzaam zijn leven weer oppakt. Hij krijgt een oogje op een goede kokkin genaamd Clara Belmonte. De twee hebben echter een groot probleem.
 11. The Magnificent Seven (nieuw)
  • Als een bloeddorstige magnaat een klein mijnstadje bedreigt, formeert een laconieke premiejager een oppositie van gevaarlijke mannen met unieke vaardigheden.
 12. Rust Creek (nieuw)
  • Een ambitieuze studente neemt een verkeerde afslag en verdwaalt in het bos. Haar reis verandert in een strijd om te overleven wanneer ze twee criminele broers tegenkomt.
 13. Fear Street Part III: 1666 (nieuw)
  • De trilogie is compleet en de horrorzomer dus ook. Fear Street begon in 1994 met de moord in een winkelcentrum en een meisje dat de heks heeft gezien. De heks die werd vermoord in 1666. Na een heftige reis zijn we eindelijk in dit jaar beland. Daar waar het allemaal begon.
 14. Too Hot to Handle (-8)
  • De datingshow waar alles precies andersom is dan je bent gewend. De deelnemers kunnen geld verdienen, maar daarvoor moeten ze helemaal geen fysieke relatie beginnen. Voor ieder fysiek contact gaat er juist geld uit de pot.. en dat blijkt nog knap lastig!
 15. Fear Street Part II: 1978 (-4)
  • Het tweede deel van de horrortrilogie. Na de start in 1994 zijn we nu afgedaald naar het jaar 1978. Een moordenaar in het vervloekte stadje Shadyside terroriseert kamp Nightwing met een bloedbad en verandert een leuke zomer in een gruwelijk gevecht om leven en dood.
 16. The Last Kingdom (-7)
  •  Het verhaal uit de serie is gebaseerd op de boekenreeks van The Saxon Stories, geschreven door Bernard Cornwell. We zien hoe Deense vikingen Engeland teisteren terwijl we volgen hoe Uhtred of Bebbanburg zich moet aanpassen. Langzaam wordt hij één van hen, tot er een bijzondere keuze op zijn pad komt waardoor alles verandert.
 17. Lupin (-7)
  • De strijd tussen Assane Diop en Pellegrini gaat verder na de grote cliffhanger van het eerste deel. De zoon van Assane wordt ontvoerd en er staat nu heel veel op het spel. Veel meer dan wraak nemen, want zijn familie is nu echt in gevaar.
 18. Elite (-8)
  • Las Encinas kent een aantal nieuwe leerlingen en een nieuwe rector. Terwijl de regels strenger worden, krijgt de hechte groep te maken met nieuwe romances, nieuwe ruzies en de komst van een prins. Terwijl we ondertussen wachten op de ontknoping van een nieuw groot drama dat zich heeft afgespeeld.
 19. Fear Street Part I: 1994 (+1)
  • Het drieluik van deze zomer is afgetrapt in 1994. Na een reeks brute moorden nemen een tiener en haar vrienden het op tegen een duivelse kracht die hun beruchte stadje al eeuwenlang teistert. Welkom in Shadyside.
 20. Lucifer (-4)
  • Met God op aarde werden we achterlaten bij Lucifer, seizoen 5B laat nu zien hoe de verhouding tussen vader en zijn zonen verloopt. En welke hobbels ze moeten nemen. Ondertussen staat de troonopvolging op de tocht en wordt de band tussen Lucifer en Cloe steeds inniger. Alleen daar schuilt uiteraard ook gevaar.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?