Populair op Netflix

Dit zijn de 20 meest populaire titels op Netflix in week 32

Outer Banks heeft slechts kort kunnen genieten van de eerste plaats. De titel deed het al vermoeden, maar Hit & Run is een instant succes gebleken. De Israëlische thriller blijkt een ware bingereeks te zijn en daarom gelijk op de eerste plaats in de lijst van de 20 meest populaire titels op Netflix.

Vivo

Outer Banks en Virgin River hebben wel hun podiumplaatsen weten vast te houden, voor de snel oprukkende documentairereeks over de Cocaine Cowboys in Florida. Suits en Rick and Morty blijven hoog genoteerd, gevolgd door de derde nieuwe binnenkomer: Vivo.

UFO’s vliegen de lijst binnen

In de lijst staan nog eens drie nieuwe binnenkomers. De films Aftermath en The Spy Who Dumped Me zijn in Nederland deze week veelvuldig bekeken. Ook de interesse in UFO’s bleek groot, want deze documentairereeks vloog de lijst binnen naar de tiende plaats.

Wekelijkse series

Deze week is in de Verenigde Staten het televisieseizoen ook weer op gang gekomen. Dat zorgt ervoor dat ook op Netflix wekelijkse series, die tegelijk lopen met de uitzendingen in Amerika, weer verschijnen. Riverdale en Snowpiercer waren als eerste aan de beurt en duiken uiteraard ook gelijk weer op in de lijst.

Buzz rondom titels

Iedere donderdag brengen we de 20 meest populaire titels van de week. We geven gelijk toe, de onderstaande lijst is geen hogere wetenschap. Net zoals lijstjes natuurlijk altijd onderhevig zijn aan discussie. Door het zoekgedrag van bezoekers op onze site, de buzz rondom titels op de social media, de aandacht die titels genereren in de media, de dagelijkse top-10 die Netflix weergeeft en de (hoeveelheid) cijfers die uitgedeeld worden op beoordelingssites zoals IMDb ontstaat een heel goed beeld.

Daarnaast geeft Netflix tegenwoordig een dagelijkse top-10. Deze lijst fluctueert extreem, doordat het slechts een zeer globaal beeld geeft. Het gaat namelijk om slechts twee minuten die van iedere titel is aangezet, wat dus puur het aantal kijkers weergeeft en niet zo zeer de populariteit. Toch is het weer een extra flintertje aan informatie voor een zo accuraat mogelijke lijst.

De 20 populairste titels van dit moment:

 1. Hit & Run (nieuw)
  • Terwijl Segev toeristen mooie plaatsen laat zien van Tel Aviv is zijn vrouw op weg naar New York om een auditie te doen voor een dansvoorstelling. Ze komt echter nooit aan, want een brute hit and run wordt haar fataal. Al snel wordt duidelijk dat er veel meer achter deze aanslag zit.
 2. Outer Banks (-1)
  • In Outer Banks volgen we de jacht van de Pogues, een tienervriendengroep onder leiding van John B, op een enorme schatkist vol goud. Maar dat gaat niet zonder slag of stoot, want er zijn meer kapers op de kust.
 3. Virgin River (-1)
  • Nu Jack zijn schotwond heeft overleefd, is het de vraag hoe het verder moet tussen hem en Mel. Als hij te horen krijgt dat Mel een volgende stap wil zetten, slaat hij volledig dicht. Is hun relatie nog te redden? En hoe moet het verder met Doc en Hope, Preacher en Christopher en Ricky en Lizzie?
 4. Cocaine Cowboys: The Kings of Miami (nieuw)
  • Miami in Florida doet misschien paradijselijk aan, dat paradijs is wél gebouwd van drugsgeld. En dat komt in de docu Cocaine Cowboys naar voren. Dit is het waargebeurde verhaal over de Cocaine Cowboys.
 5. Suits (-1)
  • Het negende en laatste seizoen van Suits is verschenen. Bekende gezichten uit het verleden keren terug voor dit slotstuk en daarmee is een mooi passend einde gemaakt aan één van de meest bekeken series van het afgelopen decennium.
 6. Rick and Morty (-)
  • Alweer het vijfde seizoen van Rick and Morty is verschenen. De gestoorde professor Rick gaat met zijn veertienjarige kleinzoon de meest bizarre avonturen beleven. De wilde plannen van Rick zijn soms geniaal, maar net zo vaak bizar.
 7. Vivo (nieuw)
  • Een rolstaartbeertje trekt op met een oude muzikant, tot hij komt te overlijden. De man had nog één laatste wens, want zijn oude liefde had net contact met hem opgenomen. De kinkajoe gaat dan ook op een waar avontuur.
 8. Resort to Love (-5)
  • In de nasleep van een verbroken verloving en mislukte carrière gaat een zangeres aan de slag bij een chic eilandresort, waar haar ex-verloofde toevallig gaat trouwen.
 9. Aftermath (nieuw)
  • Een jong stel krijgt het aanbod om in een prachtig huis te wonen. Om hun huwelijk te redden gaan ze erop in, maar het huis blijkt een duister verleden te herbergen.
 10. Top Secret UFO Projects: Declassified (nieuw)
  • Verhalen over ontmoetingen met buitenaardse wezens worden vaak van tafel geveegd, maar toch zijn er veel mensen die geloven dat ufo’s wel degelijk bestaan.
 11. Never Have I Ever (-3)
  • In Never Have I Ever draait het om Devi, een vijftienjarig meisje dat niet de meest populaire is op school. Dat ze een tijdje verlamd is geweest, helpt niet mee. Nu besluit ze het roer om te gooien met betrekking tot school, vrienden en familie.
 12. Atypical (-2)
  • Wanneer een tiener met een stoornis binnen het autismespectrum graag een vriendin wil, leidt zijn drang naar onafhankelijkheid tot zelfontdekking voor zijn hele familie. Het vierde en laatste seizoen is nu te zien.
 13. Sky Rojo (-2)
  • In de nieuwe aflevering van de Spaanse serie zetten de voormalige prostituees Coral, Wendy en Gina hun gevecht tegen hun pooier en zijn handlangers voort. In het eerste seizoen van Sky Rojo sloegen ze op de vlucht, maar nu liggen de zaken anders: de rollen zijn omgedraaid!
 14. Pokémon Journeys: The Series (-1)
  • De jonge trainer Ash en zijn nieuwe vriend Goh worden onderzoekers in het laboratorium van professor Cerisse en reizen de wereld over om meer te leren over Pokémon.
 15. The Spy Who Dumped Me (nieuw)
  • Audrey is bedrogen en verlaten en ontdekt bovendien dat haar ex een spion is. Gelukkig heeft ze haar beste vriendin Morgan wanneer ze besluiten de wereld te redden.
 16. Blood Red Sky (-2)
  • Blood Red Sky vertelt het verhaal van een vrouw die aan een mysterieuze ziekte lijdt. Ze wordt gedwongen om actie te ondernemen als een groep terroristen een trans-Atlantische nachtvlucht proberen de kapen. Om haar zoon te beschermen zal de vrouw een duister geheim moeten onthullen en de vampier in zich los moeten laten.
 17. Rocketman (-8)
  • Popster Elton John kijkt, in rehab, terug op zijn eenvoudige komaf, tijdloze liedjes en onstuimige momenten van inspiratie en overdaad. Gebaseerd op zijn ware verhaal.
 18. The Snowman (-13)
  • In een winters Noorwegen volgt een getroebleerde toprechercheur een spoor van lijken en naargeestige sneeuwpoppen op zoek naar een seriemoordenaar.
 19. La Cocinera de Castamar (-3)
  • La Cocinera de Castamar is net als Bridgerton gebaseerd op een roman.  De serie volgt de roman van Fernando J. Múñez en speelt zich af in 1720 in Madrid. We volgen daar een hertog genaamd Diego die weduwnaar is en langzaam zijn leven weer oppakt. Hij krijgt een oogje op een goede kokkin genaamd Clara Belmonte. De twee hebben echter een groot probleem.
 20. Vikings (-2)
  • Na zes seizoenen zijn we eindelijk tot het besluit. Het historische drama zag het slotseizoen in twee delen gesplitst en nu is daarvan het slot te zien.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?