Populair op Netflix

Dit zijn de 20 meest populaire titels op Netflix in week 33

De twee topseries staan nog altijd zij aan zij aan de top van de lijst met populaire titels. Vis a Vis: El Oasis wordt niet door iedereen enthousiast begroet, toch is de Spaanse reeks voor de tweede week de meest populaire titel op Netflix. The Umbrella Academy volgt op korte afstand.

Work It naar het podium

De hoogste nieuwe binnenkomer is Work It, de dansfilm stoot Good Girls van het podium af. De dames zelf, die zich al op het criminele pad begeven, worden achterna gezeten door World’s Most Wanted. De echte criminelen van deze wereld.

Opvallende film

Waar films vaak de lijst binnenvliegen, om er daarna ook weer snel uit te verdwijnen, is dat met American Sniper anders. Deze film is namelijk omhoog geklommen naar een zevende plaats. Ook nieuw in de lijst zijn The Rain en Selling Sunet.

Buzz rondom titels

Iedere donderdag brengen we de 20 meest populaire titels van de week. We geven gelijk toe, de onderstaande lijst is geen hogere wetenschap. Net zoals lijstjes natuurlijk altijd onderhevig zijn aan discussie. Door het zoekgedrag van bezoekers op onze site, de buzz rondom titels op de social media, de aandacht die titels genereren in de media, de dagelijkse top-10 die Netflix weergeeft en de (hoeveelheid) cijfers die uitgedeeld worden op beoordelingssites zoals IMDb ontstaat een heel goed beeld.

Daarnaast geeft Netflix tegenwoordig een dagelijkse top-10. Deze lijst fluctueert extreem, doordat het slechts een zeer globaal beeld geeft. Het gaat namelijk om slechts twee minuten die van iedere titel is aangezet, want dus puur het aantal kijkers weergeeft en niet zo zeer de populariteit. Toch is het weer een extra flintertje aan informatie voor een zo accuraat mogelijke lijst.

De 20 populairste titels van dit moment:

 1. Vis a Vis (-)
  • Macarena en Zulema zijn nog één keer terug. De twee zijn vrij uit de gevangenis en gaan op roverspad. Hun doel? Een beruchte Mexicaanse drugsdealer beroven van de diamanten tiara van zijn dochter. Het is het laatste plan voordat de wegen van de twee scheiden.
 2. The Umbrella Academy (-)
  • Het einde van de wereld was bereikt en de zeven leden van The Umbrella Academy hebben nog maar één uitweg. Dankzij Five terug in de tijd reizen. Waar ze uitkomen wist nog niemand, het bleek de jaren’60 te zijn. Ze bouwen allemaal hun eigen leven op, voor ze weer samen komen. Want opnieuw met de wereld worden gered, alleen hoe doe je dat zonder je nieuwe geliefden te verlaten?
 3. Work It (nieuw)
  • Quinn Ackerman wil naar de beste universiteit, maar daarvoor zal ze wel eerst voldoende punten moeten score op haar huidige school. De beste optie daarvoor is zo veel mogelijk diverse punten te scoren en één daarvan is deelnemen aan danscompetities. Alleen ze kan helemaal niet dansen…
 4. Good Girls (-1)
  • Beth, Annie en Ruby begonnen ooit als onschuldige vrouwen die wel een extra zakcentjes konden gebruiken, maar zijn inmiddels uitgegroeid tot ware gangsters. Hoelang houden ze hun criminele activiteiten nog vol?
 5. World’s Most Wanted (nieuw)
  • Vijf van de meest gezochte criminelen op de wereld zijn belicht in de Netflix-docu World’s Most Wanted. Ze staan bovenaan de lijstjes en in iedere episode is het verhaal van één van de vijf te zien. Het gaat om Ismael Zambada Garcia, Felicien Kaguba, Samantha Lewthwaite, Semion Mogilevich en Matteo Messina Denaro.
 6. Cursed (-2)
  • Cursed gaat over Nimue. Een Fey die probeert te ontsnappen aan een groep geestelijken die al het bovennatuurlijke wil uitroeien. Ondertussen wil ze een magisch zwaard naar tovenaar Merlijn brengen, wat de laatste wens van haar moeder is. Het is de enige manier om al de Fey te beschermen.
 7. American Sniper (+2)
  • Chris Kyle is de American Sniper. De Navy SEAL was de dodelijkste schutter en wist van 1999 tot en met 2009 alle records te breken. Kyle leerde de fijne kneepjes van het vak al toen hij een kind was en zou een prominente rol gaan spelen in de strijd tegen het terrorisme, die na de aanslagen op 9/11 van start ging.
 8. Queen of the South (-2)
  • Niet één maar gelijk twee seizoenen van Queen of the South zijn toegevoegd. Het derde en vierde seizoen brengt de opmars van Teresa Mendoza verder in beeld. Langzaam maar zeker neemt ze de teugels in handen van de georganiseerde misdaad, en staat ze boven de troepen.
 9. The Rain (nieuw)
  • Het derde en laatste seizoen van The Rain is nu te zien op Netflix. Een dodelijke regenbui zorgde aan het begin van de reeks voor een apocalyptische wereld. Twee kinderen overleven in een bunker en komen wanneer het voedsel op is voor het eerst naar boven. Ze blijken niet de enige overlevers te zijn en er liggen heel veel gevaren op de loer.
 10. Selling Sunset (nieuw)
  • De makelaars uit Los Angeles zijn weer terug. Huizen van miljoenen gaan over de toonbank alsof het zoete broodjes zijn, maar ondertussen draait het vooral om de ruzies en fitties die de dames en heren onderling hebben. Waarbij er ook nog eens huwelijken sneuvelen voor ze goed en wel begonnen zijn.
 11. The Kissing Booth 2 (-6)
  • Noah en Elle zijn terug. Nu de twee ver van elkaar verwijderd zijn, is het de vraag of de liefde zal overwinnen. Een lange afstandsrelatie blijkt tenslotte lastiger dan ze zich ooit voor konden stellen
 12. Suits (-5)
  • Opnieuw staat Suits in de lijst met meest populaire titels, want van deze grote hitserie is een nieuw seizoen verschenen. In totaal zijn er negen seizoenen gemaakt en het achtste seizoen is nu begonnen op Netflix. De tweede helft van de reeks wordt aankomende winter verwacht.
 13. Oscuro Deseo (-5)
  • Als de getrouwde Alma een weekend van huis weg is, komt ze in een romance terecht met een jongeman. Wat ze dan nog niet weet, is dat dat weekend eindigt in een tragedie en dat haar dierbaren misschien wel anders zijn dan ze ooit kon voorstellen.
 14. 24 (-2)
  • Jack Bauer is niet weg te denken uit de geschiedenis van series en nu staan alle seizoenen op Netflix. De serie met Kiefer Sutherland is bijzonder door de opzet. Ieder seizoen beslaat exact 24 uur, één uur per aflevering. Daarin moet Bauer een zaak zien op te lossen en de spanningsboog is hoog. Al is het maar doordat de klok continu meetikt.
 15. The 100 (+3)
  • De laatste reis van de groep is begonnen. Seizoen 7 van The 100 brengt ons richting de honderdste aflevering, waarin de reis van Clarke, Bellamy en Octavia tot een eind zal komen. Als tieners werden ze naar de aarde teruggestuurd en nu zijn ze de laatste van het menselijke ras. Hun pad heeft bol gestaan van de fouten en avonturen, de vraag is hoe het nu tot een einde komt.
 16. Warrior Nun (-6)
  • Met Thekla Reuten in een bijrol is Warrior Nun een instant hit op Netflix. Wanneer Ava ontwaakt in een lijkenhuis wordt al snel duidelijk dat ze over superkrachten beschikt. Ze blijkt dan ook de uitverkoren aureool-drager te zijn van een geheime sekte die als belangrijkste taak heeft om op demonen te jagen.
 17. Inside the World’s Toughest Prisons (-3)
  • De documentairereeks is alweer toe aan het vierde seizoen en het wordt er allerminst vriendelijker op. In 2016 begon de serie met bezoeken aan gevangenissen in Honduras, Polen, Mexico en de Filipijnen. Ditmaal zijn er weer vier afleveringen verschenen met heftige verhalen. De makers zijn afgereisd naar Paraguay, Duitsland (Schwalmstadt – een twaalfde eeuws fort), Mauritius en Lesotho.
 18. Stateless (-1)
  • De Australische serie Stateless is gebaseerd op waargebeurde verhalen. We volgen vier mensen in een immigratiedetentiecentrum. Daar blijkt al snel dat het leven niet over rozen gaat en ontstaan er onverwachte banden om het hoofd boven water te houden.
 19. Fear City: New York vs The Mafia (-8)
  • In de jaren’70 was York in de greep van de maffia. Vijf families runden eigenlijk alles wat er in de stad gebeurde en niemand kon daar vat op krijgen. Loopjongens (soldaten) werden af en toe opgepakt, maar die werden zo weer vervangen. De vijf grote bazen moesten worden aangepakt, maar hoe? Fear City vertelt het verhaal hoe afluisterapparatuur zijn werk deed.
 20. Get Even (-1)
  • Vier meiden zijn op school het pesten meer dan zat. Ze willen dit een halt toe brengen en beginnen dan ook een campagne tegen de grootste pesters. Wanneer één van hun ’targets’ vermoord wordt aangetroffen, kijkt iedereen gelijk naar de vier meiden. Ze zijn geframed, maar hoe gaan ze dat ooit bewijzen?

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?