Populair op Netflix

Dit zijn de 20 meest populaire titels op Netflix in week 34

De superhelden hebben de regie overgenomen van de Spaanse dames. The Umbrella Academy heeft de eerste plaats in handen en wordt nu opgejaagd door andere superhelden, al zijn deze dat maar tijdelijk. Project Power over de magische pil die je voor vijf minuten een superkracht geeft is de nieuwe nummer twee.

Veel nieuwkomers

Het was overduidelijk een goede week op Netflix, want de lijst met meest populaire titels van de streamingdienst staat voor met nieuwkomers. Zo is Dirty John op plaats vijf de tweede nieuwe binnenkomer en staan ook Onze Jongens in Miami en Rita in de top-10.

The 100 vliegt

Ook in het vervolg van de lijst staan drie nieuwkomers en heeft The 100 na een aantal weken pauze dankzij de nieuwe aflevering weer een forse sprong omhoog gemaakt. Warrior Nun, deze week verlengd met een tweede seizoen, sluit de rijen.

Buzz rondom titels

Iedere donderdag brengen we de 20 meest populaire titels van de week. We geven gelijk toe, de onderstaande lijst is geen hogere wetenschap. Net zoals lijstjes natuurlijk altijd onderhevig zijn aan discussie. Door het zoekgedrag van bezoekers op onze site, de buzz rondom titels op de social media, de aandacht die titels genereren in de media, de dagelijkse top-10 die Netflix weergeeft en de (hoeveelheid) cijfers die uitgedeeld worden op beoordelingssites zoals IMDb ontstaat een heel goed beeld.

Daarnaast geeft Netflix tegenwoordig een dagelijkse top-10. Deze lijst fluctueert extreem, doordat het slechts een zeer globaal beeld geeft. Het gaat namelijk om slechts twee minuten die van iedere titel is aangezet, want dus puur het aantal kijkers weergeeft en niet zo zeer de populariteit. Toch is het weer een extra flintertje aan informatie voor een zo accuraat mogelijke lijst.

De 20 populairste titels van dit moment:

 1. The Umbrella Academy (+1)
  • Het einde van de wereld was bereikt en de zeven leden van The Umbrella Academy hebben nog maar één uitweg. Dankzij Five terug in de tijd reizen. Waar ze uitkomen wist nog niemand, het bleek de jaren’60 te zijn. Ze bouwen allemaal hun eigen leven op, voor ze weer samen komen. Want opnieuw met de wereld worden gered, alleen hoe doe je dat zonder je nieuwe geliefden te verlaten?
 2. Project Power (nieuw)
  • New Orleans wordt op stelten gezet doordat de stad wordt gebruikt als testlocatie voor een nieuwe pil. Voor vijf minuten krijgen mensen superkrachten en criminelen slaan in die periode genadeloos toe. Het is aan een wanhopige vader, een overijverige agent en een rappende tiener om de zaak te redden.
 3. Vis a Vis (-2)
  • Macarena en Zulema zijn nog één keer terug. De twee zijn vrij uit de gevangenis en gaan op roverspad. Hun doel? Een beruchte Mexicaanse drugsdealer beroven van de diamanten tiara van zijn dochter. Het is het laatste plan voordat de wegen van de twee scheiden.
 4. Good Girls (-)
  • Beth, Annie en Ruby begonnen ooit als onschuldige vrouwen die wel een extra zakcentjes konden gebruiken, maar zijn inmiddels uitgegroeid tot ware gangsters. Hoelang houden ze hun criminele activiteiten nog vol?
 5. Dirty John (nieuw)
  • Na het grote succes van het eerste seizoen van Dirty John kon het niet uitblijven of er moest een nieuwe zaak worden belicht. Het is één van de meest beruchte zaken ooit. Het gaat om The Betty Broderick Story en lees hier alles over het waargebeurde verhaal.
 6. Queen of the South (+2)
  • Niet één maar gelijk twee seizoenen van Queen of the South zijn toegevoegd. Het derde en vierde seizoen brengt de opmars van Teresa Mendoza verder in beeld. Langzaam maar zeker neemt ze de teugels in handen van de georganiseerde misdaad, en staat ze boven de troepen.
 7. Onze Jongens in Miami (nieuw)
  • Jorrit is weer single en gaat hij samen met Bas een stripclub openen in Miami. Uiteraard vliegt ook Thijs naar Miami samen met nieuwe stripper en collega-bouwvakker Boris.
 8. Rita (nieuw)
  • De Deense schooljuf die alle regels het liefst negeert is terug voor een vijfde en laatste seizoen. Nog één keer zal ze tegendraads strijden voor de kinderen en het gevecht aan gaan met iedere ouder op haar pad.
 9. The 100 (+6)
  • De laatste reis van de groep is begonnen. Seizoen 7 van The 100 brengt ons richting de honderdste aflevering, waarin de reis van Clarke, Bellamy en Octavia tot een eind zal komen. Als tieners werden ze naar de aarde teruggestuurd en nu zijn ze de laatste van het menselijke ras. Hun pad heeft bol gestaan van de fouten en avonturen, de vraag is hoe het nu tot een einde komt.
 10. Selling Sunset (-)
  • De makelaars uit Los Angeles zijn weer terug. Huizen van miljoenen gaan over de toonbank alsof het zoete broodjes zijn, maar ondertussen draait het vooral om de ruzies en fitties die de dames en heren onderling hebben. Waarbij er ook nog eens huwelijken sneuvelen voor ze goed en wel begonnen zijn.
 11. Time Trap (nieuw)
  • Een groepje studenten bezoekt een grot in een afgelegen gebied in Texas. Ze zijn er op zoek naar een professor die onder mysterieuze omstandigheden verdween, terwijl hij op zoek was naar een bijzondere fontein. Ze realiseren dat er geen redding nabij is en besluiten dieper de grot in te trekken.
 12. Teenage Bounty Hunters (nieuw)
  • In de schoolbanken zijn het twee vrij onopvallende tieners, zodra het schoolplein wordt verlaten is dat een ander verhaal. Als bounty hunters lagen ze op alles dat los en vast zit, maar dat is lang niet altijd veilig. Het levert een heerlijke serie op.
 13. World’s Most Wanted (-8)
  • Vijf van de meest gezochte criminelen op de wereld zijn belicht in de Netflix-docu World’s Most Wanted. Ze staan bovenaan de lijstjes en in iedere episode is het verhaal van één van de vijf te zien. Het gaat om Ismael Zambada Garcia, Felicien Kaguba, Samantha Lewthwaite, Semion Mogilevich en Matteo Messina Denaro.
 14. Suits (-2)
  • Opnieuw staat Suits in de lijst met meest populaire titels, want van deze grote hitserie is een nieuw seizoen verschenen. In totaal zijn er negen seizoenen gemaakt en het achtste seizoen is nu begonnen op Netflix. De tweede helft van de reeks wordt aankomende winter verwacht.
 15. 24 (-1)
  • Jack Bauer is niet weg te denken uit de geschiedenis van series en nu staan alle seizoenen op Netflix. De serie met Kiefer Sutherland is bijzonder door de opzet. Ieder seizoen beslaat exact 24 uur, één uur per aflevering. Daarin moet Bauer een zaak zien op te lossen en de spanningsboog is hoog. Al is het maar doordat de klok continu meetikt.
 16. Cursed (-10)
  • Cursed gaat over Nimue. Een Fey die probeert te ontsnappen aan een groep geestelijken die al het bovennatuurlijke wil uitroeien. Ondertussen wil ze een magisch zwaard naar tovenaar Merlijn brengen, wat de laatste wens van haar moeder is. Het is de enige manier om al de Fey te beschermen.
 17. El Robo del Siglo (nieuw)
  • Een overval plegen van de omvang van La Casa de Papel, maar dan waargebeurd. In Colombia wist een groep in de jaren’90 liefst 33 miljoen te stelen. Hoe dit in zijn werk ging is te zien in de crimeserie El Robo del Siglo.
 18. Oscuro Deseo (-5)
  • Als de getrouwde Alma een weekend van huis weg is, komt ze in een romance terecht met een jongeman. Wat ze dan nog niet weet, is dat dat weekend eindigt in een tragedie en dat haar dierbaren misschien wel anders zijn dan ze ooit kon voorstellen.
 19. The Rain (-10)
  • Het derde en laatste seizoen van The Rain is nu te zien op Netflix. Een dodelijke regenbui zorgde aan het begin van de reeks voor een apocalyptische wereld. Twee kinderen overleven in een bunker en komen wanneer het voedsel op is voor het eerst naar boven. Ze blijken niet de enige overlevers te zijn en er liggen heel veel gevaren op de loer.
 20. Warrior Nun (-4)
  • Met Thekla Reuten in een bijrol is Warrior Nun een instant hit op Netflix. Wanneer Ava ontwaakt in een lijkenhuis wordt al snel duidelijk dat ze over superkrachten beschikt. Ze blijkt dan ook de uitverkoren aureool-drager te zijn van een geheime sekte die als belangrijkste taak heeft om op demonen te jagen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?