Populair op Netflix

Dit zijn de 20 meest populaire titels op Netflix in week 37

Een verrassing zal het voor niemand zijn. De start van Undercover seizoen 2 brengt de Vlaams-Nederlandse serie direct naar de eerste plaats op de ranglijst. De grote vraag de komende tien weken wordt vooral of Undercover al die tijd ook de eerste plaats weet vast te houden.

Gelijk in de top-5

Lucifer is in ieder geval alvast verstoten van de troon, de duivel mocht hier twee weken van genieten. De dramaserie Away en scandi Young Wallander zijn direct de top-5 binnengekomen.

Drie genres

De lijst bevat daarnaast nog drie nieuwkomers, in alle gevalle films. Het leuke is dat het totaal andere genres zijn. Een romcom, een familiefilm met dieren en Joel Kinnaman in The Informer.

Buzz rondom titels

Iedere donderdag brengen we de 20 meest populaire titels van de week. We geven gelijk toe, de onderstaande lijst is geen hogere wetenschap. Net zoals lijstjes natuurlijk altijd onderhevig zijn aan discussie. Door het zoekgedrag van bezoekers op onze site, de buzz rondom titels op de social media, de aandacht die titels genereren in de media, de dagelijkse top-10 die Netflix weergeeft en de (hoeveelheid) cijfers die uitgedeeld worden op beoordelingssites zoals IMDb ontstaat een heel goed beeld.

Daarnaast geeft Netflix tegenwoordig een dagelijkse top-10. Deze lijst fluctueert extreem, doordat het slechts een zeer globaal beeld geeft. Het gaat namelijk om slechts twee minuten die van iedere titel is aangezet, want dus puur het aantal kijkers weergeeft en niet zo zeer de populariteit. Toch is het weer een extra flintertje aan informatie voor een zo accuraat mogelijke lijst.

De 20 populairste titels van dit moment:

 1. Undercover (+15)
  • De Undercover-agenten zijn verder gegaan met hun werk en staan alweer voor een grote nieuwe vangst. Maar ondertussen zit Ferry in de gevangenis. Het is hem duidelijk geworden wat er allemaal is gebeurd en hij zint dan ook op wraak.
 2. Lucifer (-1)
  • Het vijfde seizoen van misschien wel de meest geliefde serie van het moment is gelanceerd. Lucifer was teruggekeerd naar hel en liet Cloe – en alle anderen – achter op aarde. Maar voor hoelang? Want er ontstaan in Los Angeles toch vanzelf weer problemen?
 3. Away (nieuw)
  • Het is maar voor een paar jaar dat Emma Green (Hilary Swank) de ruimte in gaat. Ze kan haar droom waarmaken, maar moet haar familie dan wel achter laten. En wat kan er in drie jaar gebeuren? Heel veel zo blijkt als haar man ziek wordt en haar dochtertje haar daardoor nog meer gaat missen. En Emma kan met geen mogelijkheid naar huis.
 4. Cobra Kai (-2)
  • The Karate Kid was in de jaren’80 een hele grote hit. Er waren toch nog wel wat open eindjes en vooral kwam niet iedereen even goed uit de films. Zo kwam de rivival daar. De strijders staan opnieuw tegenover elkaar, met een nieuwe lichting. En dat levert een al snel geliefde serie op.
 5. Young Wallander (nieuw)
  • Kurt Wallander is een iconische rechercheur, waar zowel een Zweedse als een Britse serie van zijn gemaakt. Aan de hand van dit personage is een nieuwe reeks gemaakt, maar dan met de jonge Wallander. Als jonkie zit hij net bij de politie en is getuige van een gruwelijke moord. Het worden zijn eerste harde stappen in de wereld.
 6. The Umbrella Academy (-2)
  • Het einde van de wereld was bereikt en de zeven leden van The Umbrella Academy hebben nog maar één uitweg. Dankzij Five terug in de tijd reizen. Waar ze uitkomen wist nog niemand, het bleek de jaren’60 te zijn. Ze bouwen allemaal hun eigen leven op, voor ze weer samen komen. Want opnieuw met de wereld worden gered, alleen hoe doe je dat zonder je nieuwe geliefden te verlaten?
 7. Love, Guaranteed (nieuw)
  • De nieuwste romcom op Netflix. De oprechte, hardwerkende advocate Susan heeft te veel pro bono zaken aangenomen. Om haar kleine advocatenkantoor te redden, neemt Susan met tegenzin een goedbetaalde, spraakmakende zaak aan. Nick, een charmante nieuwe cliënt, wil een datingssite aanklagen. Maar Susan en Nick bevinden zich al snel midden in een mediastorm en naarmate de zaak vordert, nemen ook hun gevoelens voor elkaar toe.
 8. Dirty John (-3)
  • Na het grote succes van het eerste seizoen van Dirty John kon het niet uitblijven of er moest een nieuwe zaak worden belicht. Het is één van de meest beruchte zaken ooit. Het gaat om The Betty Broderick Story en lees hier alles over het waargebeurde verhaal.
 9. Sing (nieuw)
  •  Buster Moon is een erg enthousiaste en optimistische koala die de eigenaar is van een slecht draaiend theater. Om zijn schulden af te lossen en de lege zalen te vullen, besluit hij om een grootse zangwedstrijd te organiseren. Buster weet nog net 1000 dollar bijeen te schrapen als prijzengeld voor de wedstrijd. Door een fout van zijn assistent, een oude hagedis, staat echter op de flyers dat er 100.000 dollar te winnen is. Meteen is de hele dierenwereld in rep en roer.
 10. The 100 (-3)
  • De laatste reis van de groep is begonnen. Seizoen 7 van The 100 brengt ons richting de honderdste aflevering, waarin de reis van Clarke, Bellamy en Octavia tot een eind zal komen. Als tieners werden ze naar de aarde teruggestuurd en nu zijn ze de laatste van het menselijke ras. Hun pad heeft bol gestaan van de fouten en avonturen, de vraag is hoe het nu tot een einde komt.
 11. Vis a Vis (-5)
  • Macarena en Zulema zijn nog één keer terug. De twee zijn vrij uit de gevangenis en gaan op roverspad. Hun doel? Een beruchte Mexicaanse drugsdealer beroven van de diamanten tiara van zijn dochter. Het is het laatste plan voordat de wegen van de twee scheiden.
 12. A Star is Born (-9)
  • De film waarmee Lady Gaga echt doorbrak als actrice is nu te zien op Netflix. Countryzanger Jackson Maine staat eigenlijk op de rand van de afgrond wanneer hij in aanraking komt met Ally (Lady Gaga). Deze nog onbekende zangeres weet zijn hart te veroveren en hun muziek wordt een groot succes. Maar de omslag valt Jackson opnieuw heel zwaar. Want het is Ally die in de spotlights komt te staan en zo drijft Jackson weer ver weg.
 13. Trinkets (-3)
  • Drie tieners moeten allemaal proberen om van dezelfde obsessie af te komen, namelijk stelen in winkels. Maar wanneer ze ontdekken dat ze alle drie dezelfde fascinatie hebben, gaan de juist de volledig andere richting uit. Het tweede en tevens laatste seizoen is nu op Netflix te zien.
 14. The Informer (nieuw)
  • Oorlogsveteraan Pete Koslow is vroegtijdig vrijgekomen na zijn veroordeling voor mishandeling door een deal te sluiten met de FBI, waardoor hij moet infiltreren in de Poolse maffia in New York. Net wanneer de operatie op zijn einde komt, loopt de zaak helemaal fout door onverwachte inmenging van een undercoveragent van de NYPD die daarbij om het leven komt. Het onderzoek van de NYPD legt al snel een verband met Koslow, waarop de FBI besluit hem keihard te laten vallen. Wie kan Koslow nog vertrouwen? En hoe kan hij zichzelf en zijn gezin redden uit zijn benarde positie?
 15. Queen of the South (-4)
  • Niet één maar gelijk twee seizoenen van Queen of the South zijn toegevoegd. Het derde en vierde seizoen brengt de opmars van Teresa Mendoza verder in beeld. Langzaam maar zeker neemt ze de teugels in handen van de georganiseerde misdaad, en staat ze boven de troepen.
 16. Good Girls (-4)
  • Beth, Annie en Ruby begonnen ooit als onschuldige vrouwen die wel een extra zakcentjes konden gebruiken, maar zijn inmiddels uitgegroeid tot ware gangsters. Hoelang houden ze hun criminele activiteiten nog vol?
 17. Teenage Bounty Hunters (-2)
  • In de schoolbanken zijn het twee vrij onopvallende tieners, zodra het schoolplein wordt verlaten is dat een ander verhaal. Als bounty hunters lagen ze op alles dat los en vast zit, maar dat is lang niet altijd veilig. Het levert een heerlijke serie op.
 18. I Am A Killer: Released (-5)
  • De documentairereeks I Am A Killer maakte al veel los. Hierin kwamen mannen en vrouwen aan het woord die in de Amerikaanse dodencellen zitten wegens moord. I Am A Killer: Released is een nieuwe spin-off. Een man is na jarenlange gevangenisstraf vrijgelaten en doet dan zijn verhaal.
 19. Project Power (-11)
  • New Orleans wordt op stelten gezet doordat de stad wordt gebruikt als testlocatie voor een nieuwe pil. Voor vijf minuten krijgen mensen superkrachten en criminelen slaan in die periode genadeloos toe. Het is aan een wanhopige vader, een overijverige agent en een rappende tiener om de zaak te redden.
 20. 24 (-2)
  • Jack Bauer is niet weg te denken uit de geschiedenis van series en nu staan alle seizoenen op Netflix. De serie met Kiefer Sutherland is bijzonder door de opzet. Ieder seizoen beslaat exact 24 uur, één uur per aflevering. Daarin moet Bauer een zaak zien op te lossen en de spanningsboog is hoog. Al is het maar doordat de klok continu meetikt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?