Populair op Netflix

Dit zijn de 20 meest populaire titels op Netflix in week 38

Undercover staat voor de tweede week op rij bovenaan de lijst met de meest populaire titels. Dit mag geen verrassing zijn, de overmacht waarmee dat is gebeurd doet dat misschien toch wel.

Niet weg te slaan

Met één aflevering per week is de piek rondom de zondag logisch, maar Undercover slaagde er bijvoorbeeld in om de gehele week op de eerste plaats te staan van de dagelijkse top-10 op Netflix. Mocht dit de komende weken niet veranderen, dan kan de eerste plaats wel eens lang in handen blijven van de Vlaams-Nederlandse serie.

Strijden om de top-10

Er moet in ieder geval een titel van zeer goede huize komen om Undercover te verslaan. Away is voorlopig de naaste belager, met de film Pets United als nieuwkomer op een derde plaats. De andere nieuwe titels moesten strijden om de top-10 binnen te komen.

Buzz rondom titels

Iedere donderdag brengen we de 20 meest populaire titels van de week. We geven gelijk toe, de onderstaande lijst is geen hogere wetenschap. Net zoals lijstjes natuurlijk altijd onderhevig zijn aan discussie. Door het zoekgedrag van bezoekers op onze site, de buzz rondom titels op de social media, de aandacht die titels genereren in de media, de dagelijkse top-10 die Netflix weergeeft en de (hoeveelheid) cijfers die uitgedeeld worden op beoordelingssites zoals IMDb ontstaat een heel goed beeld.

Daarnaast geeft Netflix tegenwoordig een dagelijkse top-10. Deze lijst fluctueert extreem, doordat het slechts een zeer globaal beeld geeft. Het gaat namelijk om slechts twee minuten die van iedere titel is aangezet, want dus puur het aantal kijkers weergeeft en niet zo zeer de populariteit. Toch is het weer een extra flintertje aan informatie voor een zo accuraat mogelijke lijst.

De 20 populairste titels van dit moment:

 1. Undercover (-)
  • De Undercover-agenten zijn verder gegaan met hun werk en staan alweer voor een grote nieuwe vangst. Maar ondertussen zit Ferry in de gevangenis. Het is hem duidelijk geworden wat er allemaal is gebeurd en hij zint dan ook op wraak.
 2. Away (+1)
  • Het is maar voor een paar jaar dat Emma Green (Hilary Swank) de ruimte in gaat. Ze kan haar droom waarmaken, maar moet haar familie dan wel achter laten. En wat kan er in drie jaar gebeuren? Heel veel zo blijkt als haar man ziek wordt en haar dochtertje haar daardoor nog meer gaat missen. En Emma kan met geen mogelijkheid naar huis.
 3. Pets United (nieuw)
  • Een hond en een verwende kat bundelen hun krachten om een roedel onwaarschijnlijke helden te leiden wanneer hun stad over wordt genomen door de boze burgemeester en zijn robotleger.
 4. Young Wallander (+1)
  • Kurt Wallander is een iconische rechercheur, waar zowel een Zweedse als een Britse serie van zijn gemaakt. Aan de hand van dit personage is een nieuwe reeks gemaakt, maar dan met de jonge Wallander. Als jonkie zit hij net bij de politie en is getuige van een gruwelijke moord. Het worden zijn eerste harde stappen in de wereld.
 5. Lucifer (-3)
  • Het vijfde seizoen van misschien wel de meest geliefde serie van het moment is gelanceerd. Lucifer was teruggekeerd naar hel en liet Cloe – en alle anderen – achter op aarde. Maar voor hoelang? Want er ontstaan in Los Angeles toch vanzelf weer problemen?
 6. Cobra Kai (-2)
  • The Karate Kid was in de jaren’80 een hele grote hit. Er waren toch nog wel wat open eindjes en vooral kwam niet iedereen even goed uit de films. Zo kwam de rivival daar. De strijders staan opnieuw tegenover elkaar, met een nieuwe lichting. En dat levert een al snel geliefde serie op.
 7. The Umbrella Academy (-1)
  • Het einde van de wereld was bereikt en de zeven leden van The Umbrella Academy hebben nog maar één uitweg. Dankzij Five terug in de tijd reizen. Waar ze uitkomen wist nog niemand, het bleek de jaren’60 te zijn. Ze bouwen allemaal hun eigen leven op, voor ze weer samen komen. Want opnieuw met de wereld worden gered, alleen hoe doe je dat zonder je nieuwe geliefden te verlaten?
 8. The 100 (+2)
  • De laatste reis van de groep is begonnen. Seizoen 7 van The 100 brengt ons richting de honderdste aflevering, waarin de reis van Clarke, Bellamy en Octavia tot een eind zal komen. Als tieners werden ze naar de aarde teruggestuurd en nu zijn ze de laatste van het menselijke ras. Hun pad heeft bol gestaan van de fouten en avonturen, de vraag is hoe het nu tot een einde komt.
 9. The Babysitter: Killer Queen (nieuw)
  • The Babysitter werd in 2017 zeer goed ontvangen en daarop volgt nu dan ook de sequel: Killer Queen. Twee jaar na het verslaan van een satanische sekte onder leiding van zijn babysitter Bee, probeert Cole zijn verleden te vergeten en zich te concentreren op het overleven van de middelbare school. Maar wanneer oude vijanden onverwachts terugkeren, zal Cole opnieuw de krachten van het kwaad te slim af moeten zijn.
 10. The Social Dilemma (nieuw)
  • Insiders van Silicon Valley onthullen hoe social media platforms de maatschappij herprogrammeren door de andere kant van je scherm bloot te leggen. Als we eenmaal verslaafd zijn en terugkomen voor meer, is de echte koopwaar die ze verkopen hun bekwaamheid om ons te beïnvloeden en te manipuleren.
 11. Sing (-2)
  •  Buster Moon is een erg enthousiaste en optimistische koala die de eigenaar is van een slecht draaiend theater. Om zijn schulden af te lossen en de lege zalen te vullen, besluit hij om een grootse zangwedstrijd te organiseren. Buster weet nog net 1000 dollar bijeen te schrapen als prijzengeld voor de wedstrijd. Door een fout van zijn assistent, een oude hagedis, staat echter op de flyers dat er 100.000 dollar te winnen is. Meteen is de hele dierenwereld in rep en roer.
 12. Family Business (nieuw)
  • In een buitenwijk van Parijs zit een familie in zwaar weer. De slagerij staat op omvallen en er moet iets verzonnen worden. Joseph heeft vernomen dat cannabis spoedig gelegaliseerd zal gaan worden en dat zet de zoon des huizes aan het denken. De slagerij wordt een coffeeshop!
 13. Trinkets (-)
  • Drie tieners moeten allemaal proberen om van dezelfde obsessie af te komen, namelijk stelen in winkels. Maar wanneer ze ontdekken dat ze alle drie dezelfde fascinatie hebben, gaan de juist de volledig andere richting uit. Het tweede en tevens laatste seizoen is nu op Netflix te zien.
 14. Get Organized with the Home Edit (nieuw)
  • Hebben we vorig jaar ons huis opgeruimd dankzij Marie Kondo, inmiddels is het vast weer een aardig zooitje aan het worden? Een nieuwe poging is er dan ook met Get Organized with the Home Edit. De serie zit compleet anders in elkaar. Want de rustige Kondo is ingeruild voor zeer enthousiaste Amerikanen, die maar wat graag woningen willen opruimen.
 15. Dirty John (-7)
  • Na het grote succes van het eerste seizoen van Dirty John kon het niet uitblijven of er moest een nieuwe zaak worden belicht. Het is één van de meest beruchte zaken ooit. Het gaat om The Betty Broderick Story en lees hier alles over het waargebeurde verhaal.
 16. Vis a Vis (-5)
  • Macarena en Zulema zijn nog één keer terug. De twee zijn vrij uit de gevangenis en gaan op roverspad. Hun doel? Een beruchte Mexicaanse drugsdealer beroven van de diamanten tiara van zijn dochter. Het is het laatste plan voordat de wegen van de twee scheiden.
 17. Julie and the Phantoms (nieuw)
  • Het overlijden van de moeder van Julie heeft er bij haar zwaar ingehakt. Ze is het plezier en de liefde voor muziek kwijtgeraakt. Toch is er nog hoop. Er verschijnen namelijk drie geesten en samen beginnen ze een band!
 18. The Informer (-4)
  • Oorlogsveteraan Pete Koslow is vroegtijdig vrijgekomen na zijn veroordeling voor mishandeling door een deal te sluiten met de FBI, waardoor hij moet infiltreren in de Poolse maffia in New York. Net wanneer de operatie op zijn einde komt, loopt de zaak helemaal fout door onverwachte inmenging van een undercoveragent van de NYPD die daarbij om het leven komt. Het onderzoek van de NYPD legt al snel een verband met Koslow, waarop de FBI besluit hem keihard te laten vallen. Wie kan Koslow nog vertrouwen? En hoe kan hij zichzelf en zijn gezin redden uit zijn benarde positie?
 19. Queen of the South (-4)
  • Niet één maar gelijk twee seizoenen van Queen of the South zijn toegevoegd. Het derde en vierde seizoen brengt de opmars van Teresa Mendoza verder in beeld. Langzaam maar zeker neemt ze de teugels in handen van de georganiseerde misdaad, en staat ze boven de troepen.
 20. Teenage Bounty Hunters (-2)
  • In de schoolbanken zijn het twee vrij onopvallende tieners, zodra het schoolplein wordt verlaten is dat een ander verhaal. Als bounty hunters lagen ze op alles dat los en vast zit, maar dat is lang niet altijd veilig. Het levert een heerlijke serie op.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?