Populair op Netflix

De 20 populaire op Netflix: Toverkrachten te machtig voor Noorse ontvoeringszaak

Cobra Kai heeft slechts kort kunnen genieten van de eerste plaats in de lijst van meest populaire titels op Netflix. Na een week zijn de vechtersbazen al verslagen door de magische krachten van Fate: The Winx Saga. En Cobra Kai moest zelfs blij zijn dat het met moeite de tweede plaats wist vast te houden.

Noors succes

De Noorse serie Forsvinningen vliegt namelijk door de lijst. De reeks over het waargebeurde verhaal over de ontvoering van de vrouw van een miljardair wordt namelijk heel goed ontvangen. Forsvinningen staat dan ook op de derde plaats, voor nog een nieuwkomer: Do Revenge.

Narcos-serie

De lijst staat verder vol van verrassende ontwikkelingen. Zo is de Koreaanse narcos-serie Narco-Saints aan een opmars bezig, net zoals I Came By na een afdaling nu weer plaatsen wist te winnen. Rondom de uitvaart van Queen Elizabeth bleef The Crown eveneens stijgen naar de twaalfde stek.

Buzz rondom titels

Iedere donderdag brengen we de 20 meest populaire titels van de week. We geven gelijk toe, de onderstaande lijst is geen hogere wetenschap. Net zoals lijstjes natuurlijk altijd onderhevig zijn aan discussie. Door het zoekgedrag van bezoekers op onze site, de buzz rondom titels op de social media, de aandacht die titels genereren in de media, de dagelijkse top-10 die Netflix weergeeft en de (hoeveelheid) cijfers die uitgedeeld worden op beoordelingssites zoals IMDb ontstaat een heel goed beeld.

Daarnaast geeft Netflix tegenwoordig een dagelijkse top-10. Deze lijst fluctueert extreem, doordat het slechts een zeer globaal beeld geeft. Het gaat namelijk om slechts twee minuten die van iedere titel is aangezet, wat dus puur het aantal kijkers weergeeft en niet zo zeer de populariteit. Toch is het weer een extra flintertje aan informatie voor een zo accuraat mogelijke lijst.

De 20 populairste titels van dit moment:

 1. Fate: The Winx Saga (nieuw)
  • Deze tieners zijn vastbesloten om hun toverkrachten te perfectioneren. Op de magische kostschool Alfea leren ze omgaan met rivaliteit, romantiek en het bovennatuurlijke.
 2. Cobra Kai (-1)
  • Tientallen jaren na het toernooi dat hun leven veranderde, ontbrandt de rivaliteit tussen Johnny en Daniel opnieuw in deze sequel op de ‘Karate Kid’-films.
 3. Forsvinningen (nieuw)
 4. Do Revenge (nieuw)
  • In Do Revenge zien we hoe de onttroonde populaire tiener Drea op een vooraanstaande particuliere middelbare school een geheime deal sluit met een bescheiden nieuwe student die Eleanor heeft. Ze willen samen wraak nemen op elkaars vijanden.
 5. Diario de un Gigoló (-2)
  • Het leven van een mannelijke escort begint te ontsporen als hij betrokken raakt bij de familiezaken van een klant en de basisregel van zijn werk breekt: Niet verliefd worden!
 6. Anna (+4)
  • Een misbruikte vrouw begint een nieuw leven als KGB-moordenares en gaat undercover als model in Parijs. Maar alle deals zijn van de baan als haar dekmantel wordt verraden.
 7. Devil in Ohio (-5)
  • Een psychiater is vastbesloten om een jonge patiënt te beschermen die is ontsnapt aan een mysterieuze sekte. Ze neemt haar in huis, waardoor haar eigen gezin en leven gevaar lopen. Dit is het waargebeurde verhaal van Devil in Ohio.
 8. Narco-Saints (+7)
  • Een gewone ondernemer werkt mee aan een geheime missie van de overheid om een in Zuid-Afrika werkzame Koreaanse drugsbaas op te pakken.
 9. Entrapped (-4)
  • In dit vervolg op Trapped duiken Andri en Hinrika in de moord op een sektelid na een conflict over het land van een motorbende en de verdwijning van een vrouw in 2013.
 10. The Imperfects (-1)
  • De sci-fi actieserie The Imperfects gaat over drie jonge mensen met superkrachten na een wetenschappelijk experiment.
 11. I Came By (+2)
  • Een graffitikunstenaar heeft het gemunt op elitehuizen en ontdekt een donker geheim in een verborgen kelder. Maar de ontdekking ontketent een gevaar voor zijn dierbaren.
 12. The Crown (+4)
  • Op historische feiten gebaseerde dramaserie over het leven van koningin Elizabeth II en over de politieke gebeurtenissen die haar bewind hebben gevormd.
 13. Chesapeake Shores (+4)
 14. The Sandman (-3)
  • Na jaren gevangenschap begint Morpheus, de koning der Dromen, aan een reis door verschillende werelden om terug te vinden wat hem ontnomen is en om zijn macht te herstellen.
 15. Partner Track (-8)
  • Ingrid Yun wil partner worden bij een elitair advocatenkantoor in NYC en haar principes trouw blijven. Daarnaast zoekt ze de balans tussen romantiek, vrienden en familie.
 16. End of the Road (-12)
  • Moeder Brenda is onlangs weduwe geworden en vecht om haar gezin te beschermen tijdens een schrijnende reis als een moord en een vermiste zak geld hen in gevaar brengt.
 17. Manifest (-3)
  • Wanneer een vliegtuig jaren na vertrek een mysterieuze landing maakt, betreden de passagiers een wereld die compleet is veranderd en vreemde, nieuwe realiteiten bevat.
 18. Love is Blind: After the Alter (nieuw)
  • Hoe ziet de liefde er nu uit? Samen met presentatoren Nick en Vanessa Lachey wordt er gekeken naar hoe het vandaag de dag met de in Love Is Blind ontstane koppels gaat. Wie zijn er nog samen, en wie niet?
 19. Sins of our Mother (nieuw)
 20. Virgin River (-1)
  • Een verpleegster uit LA wil een nieuwe start maken. Ze verhuist naar een afgelegen stadje in het noorden van Californië en is verrast door wat en wie ze daar aantreft.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?