Populair op Netflix

Dit zijn de 20 meest populaire titels op Netflix in week 43

Undercover is weer terug op zijn koppositie. De serie wordt dit seizoen wekelijks van nieuwe afleveringen voorzien en daarmee prijkt de titel steevast bovenaan de lijst met populaire titels. Al moest Undercover vorige week wel even ruimte maken voor The Haunting of Bly Manor.

Bly Manor

The Haunting of Bly Manor heeft zijn nummer één positie alweer af moeten staan. Het vervolg op The Haunting of Hill House is gezakt naar de vijfde plek. Daarentegen is Undercover dan juist weer terug op de koppositie.

Aquaman

Op de tweede plek in de lijst is deze week Aquaman terug te vinden. Sinds de film met Jason Momoa in de hoofdrol op Netflix staat, is hij veelvuldig bekeken. De top drie wordt afgesloten door Emily in Paris. La Révolution is deze week nieuw in de lijst en heeft meteen de vierde plek te pakken.

Buzz rondom titels

Iedere donderdag brengen we de 20 meest populaire titels van de week. We geven gelijk toe, de onderstaande lijst is geen hogere wetenschap. Net zoals lijstjes natuurlijk altijd onderhevig zijn aan discussie. Door het zoekgedrag van bezoekers op onze site, de buzz rondom titels op de social media, de aandacht die titels genereren in de media, de dagelijkse top-10 die Netflix weergeeft en de (hoeveelheid) cijfers die uitgedeeld worden op beoordelingssites zoals IMDb ontstaat een heel goed beeld.

Daarnaast geeft Netflix tegenwoordig een dagelijkse top-10. Deze lijst fluctueert extreem, doordat het slechts een zeer globaal beeld geeft. Het gaat namelijk om slechts twee minuten die van iedere titel is aangezet, want dus puur het aantal kijkers weergeeft en niet zo zeer de populariteit. Toch is het weer een extra flintertje aan informatie voor een zo accuraat mogelijke lijst.

De 20 populairste titels van dit moment:

 1. Undercover (+1)
  • De Undercover-agenten zijn verder gegaan met hun werk en staan alweer voor een grote nieuwe vangst. Maar ondertussen zit Ferry in de gevangenis. Het is hem duidelijk geworden wat er allemaal is gebeurd en hij zint dan ook op wraak.
 2. Aquaman (nieuw)
  • Jason Moma kruipt in de huid van de amfibische superheld Arthur Curry. Arthur krijgt de rol van Aquaman waarbij hij zich moet tonen als Heerser van de 7 Zeeën. Zo moet hij voorkomen dat de koning van Atlantis de strijd aangaat met de bovengrondse wereld.
 3. Emily in Paris (-)
  • In Emily in Paris draait het allemaal om Emily. Ze heeft Amerika achter zich gelaten voor een gloednieuwe carrière in Frankrijk. Al vrij snel krijgt ze te maken met een flinke cultuurshock, nieuwe vrienden en nieuwe liefdes.
 4. La Révolution (nieuw)
  • In een stukje weggestopte duisternis uit de Franse 18e eeuw moordt de adel er lustig op los door toedoen van een rondwanende ziekte dat te maken heeft met blauw bloed. De ziekte verandert hen in koude killers.
 5. The Haunting of Bly Manor (-4)
  • Na The Haunting of hill House zijn we nu aanbeland bij Bly Manor. Het verhaal speelt zich af in de jaren’80 van de vorige eeuw in Engeland. Een jonge Amerikaanse nanny moet voor de weeskinderen van Henry Wingrave zorgen. Ze verhuist naar Bly Manor, maar ondekt al snel dat niet alles is zoals het in eerste instantie lijkt. Al is het alleen al omdat de au pair van de kinderen aan een tragische dood stierf.
 6. Unsolved Mysteries (nieuw)
  • Unsolved Mysteries is terug met nieuwe zaken. De spannende revival neemt ons mee naar waargebeurde, raadselachtige verdwijningen, schokkende moorden en bovennatuurlijke ervaringen. Met allemaal één overeenkomst: Ze zijn onopgelost.
 7. Jane the Virgin (-3)
  • De grote plotwending aan het einde van het seizoen zal veel kijkers verdelen. Want voor wie moet Jane nu gaan kiezen? Het is het grote thema in het vijfde en laatste seizoen van Jane the Virgin, waarin de toekomst van de moeder duidelijk gaat worden.
 8. Bad Boys for Life (-3)
  • Voor de derde keer zijn Will Smith en Martin Lawrence in hun rollen gekropen van de Bad Boys-reeks. Miami detectives Mike Lowrey en Marcus Burnett moeten het opnemen tegen meedogenloze Armando Armas, leider van een Miami drugskartel. Ze krijgen hulp van het speciale elite team AMMO.
 9. To The Lake (-2)
  • Een heftig virus grijpt om zich heen in Moskou en zet deze stad volledig op zijn kop. Een bekend gezicht in de reeks is Kirill Käro, hij vertolkt Sergey. Je kunt hem kennen van The Sniffer. Sergey woont veilig buiten de stad, maar gaat toch naar Moskou om zijn ex-vrouw en zoon te redden. En dat terwijl ze hem haten. Het is het beging van een familiedrama.
 10. Ratched (-4)
  • Na een gruwelijke moord op vier priesters wordt Edmund Tolleson naar een psychiatrisch ziekenhuis gebracht voor onderzoek. Dat is voor Mildred Ratched in 1947 aanleiding om zich ook te melden in Californië om zich naar te binnen te werken als zuster. Het is de eerste stap van de weerzinwekkende Nurse Ratched, die haar hele eigen plannen heeft.
 11. Star Trek: Discovery (nieuw)
  • De wekelijkse afleveringen van Star Trek: Discovery zijn weer in volle gang. Voor seizoen 3 werd een tijdsprong gemaakt van liefst 930 jaar. We zijn terecht gekomen in een volledige nieuwe wereld waar gevochten moet worden in de hoop op een nieuwe toekomst.
 12. The Trial of the Chicago 7 (nieuw)
  • The Trial of the Chicago 7 neemt ons mee naar 1968. Wat een vreedzaam protest had moeten worden, mondt uit in een gewelddadige aanvaring met de politie. Zeven demonstranten worden opgepakt en beschuldigd van aanzetten tot rellen. Wat volgt is een van de beruchtste rechtszaken in de geschiedenis.
 13. David Attenborough: A Life on Our Planet (-4)
  • David Attenborough is de welbekende stem van onder meer Our Planet, Planet Earth en Frozen Earth. Zijn stem gebruikt hij ook om nogmaals mensen erop te attenderen dat het niet goed gaat met onze planeet. In zijn leven heeft hij de biodiversiteit drastisch zien veranderen… en niet op een goede wijze.
 14. Paw Patrol (nieuw)
  • In Paw Patrol staan zes heldhaftige puppy’s centraal. Ze gaan onder leiding van een technisch onderlegde tienjarige op gewaarde reddingsacties vol humor, probleemoplossend vermogen en coole voertuigen.
 15. A Babysitter’s Guide to Monster Hunting (nieuw)
  • Als een scholiere de taak krijgt om op te passen op een geheim genootschap van babysitters, moet ze vechten tegen een boeman die tijdens Halloween het jongetje ontvoert op wie ze past.
 16. Fifty Shades Darker (-5)
  • Jamie Dornan en Dakota Johnson zijn terug als Christian Grey en Anastasia Steele, gebaseerd op het tweede boek (Vijftig Tinten Donkerder) van de bestselling boekenreeks van E L James. Wanneer Christian probeert Anastasia over te halen om terug te komen in zijn leven, eist zij een andere regeling voordat ze hem een nieuwe kans geeft. Terwijl het tweetal aan hun wederzijds vertrouwen werkt, duiken er duistere figuren op.
 17. Hubie Halloween (-9)
  • Hubie heeft één taak in zijn leven, iedereen veilig door Halloween zien te loodsen. Niemand neemt hem echt serieus en probeert hem zelfs in de maling te nemen. Zodra er echt iets vreemds aan de hand is tijdens Halloween is er dan ook niemand die hem geloofd. Tot het aantal verdwijningen wel heel erg serieus begint te worden.
 18. Jumanji: The Next Level (-6)
  • Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart, Karen Gillan en Nick Jonas zijn terug in Jumanji: The Next Level maar het spel is veranderd. Als de groep naar Jumanji terugkeert om één van hun vrienden te redden, ontdekken ze dat niets is zoals ze het hadden verwacht. Om te ontsnappen uit het meest onheilspellende spel ter wereld moeten de spelers gevaren trotseren in diverse gebieden, van dorre woestijnen tot aan besneeuwde bergen.
 19. The Social Dilemma (-)
  • Insiders van Silicon Valley onthullen hoe social media platforms de maatschappij herprogrammeren door de andere kant van je scherm bloot te leggen. Als we eenmaal verslaafd zijn en terugkomen voor meer, is de echte koopwaar die ze verkopen hun bekwaamheid om ons te beïnvloeden en te manipuleren.
 20. Enola Holmes (-5)
  • Het jongere zusje van Sherlock en Mycroft Holmes staat voor de grootste uitdaging van haar leven. Haar moeder is namelijk plotseling verdwenen en ze schakelt haar broers in. Dat blijkt geen al te slimme zet, waarop ze zelf het initiatief neemt om naar Londen te gaan. Daar wacht Enola (gespeeld door Millie Bobby Brown) een groot avontuur.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?