Populair op Netflix

Dit zijn de 20 meest populaire titels op Netflix in week 44

Terwijl het slot nadert heeft Undercover opnieuw een serieuze uitdager gekregen. De Duitse serie Barbaren is de lijsten binnengevlogen en direct naar de eerste plaats doorgestoten. Houden de Germanen en Romeinen dit lang vol, of kent Undercover toch een sterk eindschot?

Veel hoge nieuwe binnenkomers

De lijst is gevuld met veel hoge nieuwe binnenkomers. De limited serie The Queen’s Gambit is nieuw op het podium, met de animatiefilm Fei Fei en de Maan als nieuwe nummer vijf. De enige titels die zich aardig staande weten te houden zijn Emily in Paris en Jane the Virgin.

Rebecca

Daarmee is het nog niet gedaan met nieuwe titels. De film Rebecca is de top-10 binnengekomen, terwijl The Alienist en Perdida langzaam de lijst binnen kruipen. Het heeft er alle schijn van dat deze series in de aankomende weken steeds meer voet aan de grond krijgen.

Buzz rondom titels

Iedere donderdag brengen we de 20 meest populaire titels van de week. We geven gelijk toe, de onderstaande lijst is geen hogere wetenschap. Net zoals lijstjes natuurlijk altijd onderhevig zijn aan discussie. Door het zoekgedrag van bezoekers op onze site, de buzz rondom titels op de social media, de aandacht die titels genereren in de media, de dagelijkse top-10 die Netflix weergeeft en de (hoeveelheid) cijfers die uitgedeeld worden op beoordelingssites zoals IMDb ontstaat een heel goed beeld.

Daarnaast geeft Netflix tegenwoordig een dagelijkse top-10. Deze lijst fluctueert extreem, doordat het slechts een zeer globaal beeld geeft. Het gaat namelijk om slechts twee minuten die van iedere titel is aangezet, want dus puur het aantal kijkers weergeeft en niet zo zeer de populariteit. Toch is het weer een extra flintertje aan informatie voor een zo accuraat mogelijke lijst.

De 20 populairste titels van dit moment:

 1. Barbaren (nieuw)
  • De Romeinen namen Europa langzaam maar zeker in bezit, de Germaanse stammen boden echter flink wat weerwerk. De Barbaren, zoals de Romeinen ze  noemen, kwamen zelfs voorzichtig in opstand. Op echt een vuist te kunnen maken hadden ze daarvoor wel iemand uit de Romeinse gelederen nodig, wiens Germaans bloed uiteindelijk toch de overhand ging nemen.
 2. Undercover (-1)
  • De Undercover-agenten zijn verder gegaan met hun werk en staan alweer voor een grote nieuwe vangst. Maar ondertussen zit Ferry in de gevangenis. Het is hem duidelijk geworden wat er allemaal is gebeurd en hij zint dan ook op wraak.
 3. The Queen’s Gambit (nieuw)
  • Een jong meisje ontdekt dat ze ontzettend veel talent heeft voor schaken. Voor ze het weet wordt ze grootmeester en weet zich zo op te werken vanuit een weeshuis naar de spotlights. Alleen dan komen de problemen vanzelf naar boven. Beth is namelijk verslaafd geraakt aan de kalmerende middelen die ze in het weeshuis kreeg.
 4. Emily in Paris (-)
  • In Emily in Paris draait het allemaal om Emily. Ze heeft Amerika achter zich gelaten voor een gloednieuwe carrière in Frankrijk. Al vrij snel krijgt ze te maken met een flinke cultuurshock, nieuwe vrienden en nieuwe liefdes.
 5. Fei Fei en de Maan (nieuw)
  • Na Klaus en The Willoughbys is Fei Fei en de Maan de derde animatiefilm van Netflix. Ditmaal van voormalig Disney-animator  Glen Keane. Met veel kleur, muziek en grappige personages is het een heerlijke familiefilm geworden. Fei Fei wil door alle verhalen van haar moeder naar de maan en bouwt een racket. Daar moet de maangodin worden gevonden.
 6. Aquaman (-4)
  • Jason Moma kruipt in de huid van de amfibische superheld Arthur Curry. Arthur krijgt de rol van Aquaman waarbij hij zich moet tonen als Heerser van de 7 Zeeën. Zo moet hij voorkomen dat de koning van Atlantis de strijd aangaat met de bovengrondse wereld.
 7. Jane the Virgin (-)
  • De grote plotwending aan het einde van het seizoen zal veel kijkers verdelen. Want voor wie moet Jane nu gaan kiezen? Het is het grote thema in het vijfde en laatste seizoen van Jane the Virgin, waarin de toekomst van de moeder duidelijk gaat worden.
 8. Unsolved Mysteries (-2)
  • Unsolved Mysteries is terug met nieuwe zaken. De spannende revival neemt ons mee naar waargebeurde, raadselachtige verdwijningen, schokkende moorden en bovennatuurlijke ervaringen. Met allemaal één overeenkomst: Ze zijn onopgelost.
 9. The Haunting of Bly Manor (-4)
  • Na The Haunting of hill House zijn we nu aanbeland bij Bly Manor. Het verhaal speelt zich af in de jaren’80 van de vorige eeuw in Engeland. Een jonge Amerikaanse nanny moet voor de weeskinderen van Henry Wingrave zorgen. Ze verhuist naar Bly Manor, maar ondekt al snel dat niet alles is zoals het in eerste instantie lijkt. Al is het alleen al omdat de au pair van de kinderen aan een tragische dood stierf.
 10. Rebecca (nieuw)
  • Alles lijkt als in een sprookje. Een vrouw vindt de liefde van haar leven en voor ze het weet is ze getrouwd en verhuisd naar het statige landgoed van haar kersverse man. Daar stuit ze op een huishoudster met hele andere plannen en de geest van de overleden vrouw des huizes. Wat voor geheimen zijn er nog meer?
 11. The Alienist (nieuw)
  • Sara, John en Kreizler keren terug voor een tweede zaak. Sara is weg bij de politie en is een eigen detectivebureau begonnen. Ondanks de strubbelingen tussen de twee heren besluiten ze haar toch te gaan helpen wanneer een ontvoerde baby gevonden moest worden en een executie moet zien te worden voorkomen.
 12. Star Trek: Discovery (-1)
  • De wekelijkse afleveringen van Star Trek: Discovery zijn weer in volle gang. Voor seizoen 3 werd een tijdsprong gemaakt van liefst 930 jaar. We zijn terecht gekomen in een volledige nieuwe wereld waar gevochten moet worden in de hoop op een nieuwe toekomst.
 13. La Révolution (-9)
  • In een stukje weggestopte duisternis uit de Franse 18e eeuw moordt de adel er lustig op los door toedoen van een rondwanende ziekte dat te maken heeft met blauw bloed. De ziekte verandert hen in koude killers.
 14. Perdida (nieuw)
  • Is Perdida de nieuwste Spaanse hitserie? De thriller volgt het verhaal van Antonio. Zijn dochter is ontvoerd en om haar terug te vinden moet hij rigoureuze maatregelen nemen. Antonio laat zich gevangen nemen in Colombia om antwoorden te krijgen, alleen zijn advocaat doet er alles aan om hem uitgeleverd te krijgen aan Spanje.
 15. Ratched (-5)
  • Na een gruwelijke moord op vier priesters wordt Edmund Tolleson naar een psychiatrisch ziekenhuis gebracht voor onderzoek. Dat is voor Mildred Ratched in 1947 aanleiding om zich ook te melden in Californië om zich naar te binnen te werken als zuster. Het is de eerste stap van de weerzinwekkende Nurse Ratched, die haar hele eigen plannen heeft.
 16. To The Lake (-7)
  • Een heftig virus grijpt om zich heen in Moskou en zet deze stad volledig op zijn kop. Een bekend gezicht in de reeks is Kirill Käro, hij vertolkt Sergey. Je kunt hem kennen van The Sniffer. Sergey woont veilig buiten de stad, maar gaat toch naar Moskou om zijn ex-vrouw en zoon te redden. En dat terwijl ze hem haten. Het is het beging van een familiedrama.
 17. Paw Patrol (-3)
  • In Paw Patrol staan zes heldhaftige puppy’s centraal. Ze gaan onder leiding van een technisch onderlegde tienjarige op gewaarde reddingsacties vol humor, probleemoplossend vermogen en coole voertuigen.
 18. Bad Boys for Life (-10)
  • Voor de derde keer zijn Will Smith en Martin Lawrence in hun rollen gekropen van de Bad Boys-reeks. Miami detectives Mike Lowrey en Marcus Burnett moeten het opnemen tegen meedogenloze Armando Armas, leider van een Miami drugskartel. Ze krijgen hulp van het speciale elite team AMMO.
 19. Hubie Halloween (-2)
  • Hubie heeft één taak in zijn leven, iedereen veilig door Halloween zien te loodsen. Niemand neemt hem echt serieus en probeert hem zelfs in de maling te nemen. Zodra er echt iets vreemds aan de hand is tijdens Halloween is er dan ook niemand die hem geloofd. Tot het aantal verdwijningen wel heel erg serieus begint te worden.
 20. The Trial of the Chicago 7 (-8)
  • The Trial of the Chicago 7 neemt ons mee naar 1968. Wat een vreedzaam protest had moeten worden, mondt uit in een gewelddadige aanvaring met de politie. Zeven demonstranten worden opgepakt en beschuldigd van aanzetten tot rellen. Wat volgt is een van de beruchtste rechtszaken in de geschiedenis.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?