Populair op Netflix

De 20 populaire op Netflix: Waargebeurde liefde en gerommel op de ic nemen heft in handen

De monsters en moordenaars zijn langzaam wat uit beeld aan het raken nu Halloween voorbij is. De lijsten van Netflix werden natuurlijk gedomineerd door veel gruweldaden, maar daar komt verandering in. Holiday season is begonnen, de romantische films dienen zich aan en zo ook aan kop in de 20 Populaire.

From Scratch

De leiding is namelijk overgenomen door From Scratch. Romantisch is dit verhaal zeker, maar tegelijkertijd vreselijk droevig. Zakdoekjes zijn aan te raden bij deze serie. The Good Nurse is de hoogste nieuwe binnenkomer en tevens hoogst genoteerde film. Voor The Watcher en The School for Good and Evil die allebei twee plaatsen hebben moeten inleveren. Andere nieuwkomers hoog in de lijst zijn Guillermo Del Toro’s Cabinet of Curiosities en Im Westen Nichts Neues.

Buzz rondom titels

Iedere dinsdag brengen we de 20 meest populaire titels van de week. We geven gelijk toe, de onderstaande lijst is geen hogere wetenschap. Net zoals lijstjes natuurlijk altijd onderhevig zijn aan discussie. Door het zoekgedrag van bezoekers op onze site, de buzz rondom titels op de social media, de aandacht die titels genereren in de media, de dagelijkse top-10 die Netflix weergeeft en de (hoeveelheid) cijfers die uitgedeeld worden op beoordelingssites zoals IMDb ontstaat een heel goed beeld.

Daarnaast geeft Netflix tegenwoordig een dagelijkse top-10. Deze lijst fluctueert extreem, doordat het slechts een zeer globaal beeld geeft. Het gaat namelijk om slechts twee minuten die van iedere titel is aangezet, wat dus puur het aantal kijkers weergeeft en niet zo zeer de populariteit. Toch is het weer een extra flintertje aan informatie voor een zo accuraat mogelijke lijst.

De 20 populairste titels van dit moment:

 1. From Scratch (+2)
 2. The Good Nurse (nieuw)
 3. The Watcher (-2)
 4. The School for Good and Evil (-2)
 5. Guillermo Del Toro’s Cabinet of Curiosities (nieuw)
  • Bizarre nachtmerries ontvouwen zich in acht angstaanjagende verhalen in deze visueel verbluffende, huiveringwekkende horrorcollectie, samengesteld door Guillermo del Toro.
 6. Im Westen Nichts Neues (nieuw)
 7. Dahmer: Monster het verhaal van Jeffrey Dahmer (-3)
 8. Barbaren (-3)
  • Een Romeinse officier moet kiezen tussen het machtige rijk waarin hij is opgegroeid en zijn eigen volksstam. Zijn tweestrijd leidt tot een episch historisch conflict.
 9. 28 Days Haunted (-3)
  • Drie teams brengen elk 28 dagen door op de meest spookachtige locaties van Amerika voor een paranormaal experiment dat is gebaseerd op de theorieën van Ed en Lorraine Warren.
 10. Dubai Bling (nieuw)
  • Stap uit de privéjet en stap binnen in een zinderende sociale kring in Dubai. Overdadige feesten, verbluffende skylines en verbazingwekkende mode zijn hier de norm.
 11. Morbius (nieuw)
  • Een biochemicus met een zeldzame bloedziekte is op zoek naar een geneesmiddel en injecteert zichzelf met een gevaarlijk serum dat hem superkracht en een dorst naar bloed geeft.
 12. Love is Blind (-)
  • Nick en Vanessa Lachey presenteren dit sociale experiment, waarin single mannen en vrouwen op zoek zijn naar liefde en zich verloren, maar elkaar dan pas echt ontmoeten. Dit zijn de deelnemers aan seizoen 3.
 13. Die Kaiserin (-4)
  • Als de rebelse Elisabeth verliefd wordt op keizer Frans en zijn onverwachte bruid wordt, komt zij terecht in een wereld vol intriges en spanningen aan het Weense hof.
 14. The Midnight Club (-4)
  • In een ziekenhuis voor terminale tieners sluiten leden van een exclusieve club een ijzingwekkend pact: wie als eerst sterft, moet een teken sturen vanuit het graf.
 15. The Bastard Son & The Devil Himself (nieuw)
  • De zoon van een beruchte heks die een dodelijk bloedbad heeft veroorzaakt, zit klem tussen twee strijdende clans. Hij probeert zijn plek in de wereld te vinden – en zijn krachten.
 16. Wild in the West (nieuw)
  • De spanningen in een gesegregeerd plaatsje lopen hoog op wanneer twee corrupte politieagenten de brute moord op een jong meisje onderzoeken.
 17. Unsolved Mysteries (+3)
  • Deze spannende revival van de bekende documentaireserie gaat over waargebeurde, raadselachtige verdwijningen, schokkende moorden en bovennatuurlijke ervaringen.
 18. Luckiest Girl Alive (-10)
  • Het perfecte leventje van een New Yorkse schrijver begint barsten te vertonen als ze door een documentaire over waargebeurde misdaad wordt geconfronteerd met haar schoolverleden.
 19. I Am a Stalker (nieuw)
  • Veroordeelde stalkers en slachtoffers vertellen in de documentaireserie I Am A Stalker aangrijpende verhalen over intimidatie, misbruik en andere misdaden.
 20. Karppi (nieuw)
  • Slechts enkele maanden na een tragisch verlies onderzoekt rechercheur Sofia Karppi de moord op een vrouw die banden heeft met een bouwbedrijf in Helsinki. Lees ook onze uitgebreide Flix Tip over Karppi.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?