Populair op Netflix

Dit zijn de 20 meest populaire titels op Netflix in week 46

De duurste Netflix-film ooit gemaakt (dit is waarom) heeft direct de hitlijsten bestormd. Met een bizar kijkrecord is de film met The Rock en Ryan Reynolds ook gelijk de nummer één in de lijst met 20 populairste titels op Netflix.

Kerstfilms in de koelkast

Daarmee wordt de kerstfilm Love Hard afgelost en deze is afgezakt naar de derde stek. De kersttitels moeten hierdoor even in de ijskast als het gaat om de hoge noteringen. Father Christmas in Back en het zojuist verschenen Christmas Flow staan maar net in de lijst.

Maid blijft hangen

Een opvallende titel in de lijst is Maid. De limited serie is een beetje onopgemerkt gebleven voor velen, maar blijft maar terugkeren rond de hoge posities. Inmiddels is Maid weer opgeklommen van de negende naar de vijfde stek. Ook Dynasty en Narcos Mexico hebben de weg omhoog gevonden naar de vierde en tweede stek.

Buzz rondom titels

Iedere donderdag brengen we de 20 meest populaire titels van de week. We geven gelijk toe, de onderstaande lijst is geen hogere wetenschap. Net zoals lijstjes natuurlijk altijd onderhevig zijn aan discussie. Door het zoekgedrag van bezoekers op onze site, de buzz rondom titels op de social media, de aandacht die titels genereren in de media, de dagelijkse top-10 die Netflix weergeeft en de (hoeveelheid) cijfers die uitgedeeld worden op beoordelingssites zoals IMDb ontstaat een heel goed beeld.

Daarnaast geeft Netflix tegenwoordig een dagelijkse top-10. Deze lijst fluctueert extreem, doordat het slechts een zeer globaal beeld geeft. Het gaat namelijk om slechts twee minuten die van iedere titel is aangezet, wat dus puur het aantal kijkers weergeeft en niet zo zeer de populariteit. Toch is het weer een extra flintertje aan informatie voor een zo accuraat mogelijke lijst.

De 20 populairste titels van dit moment:

 1. Red Notice (nieuw)
  • De beste inbrekers van de wereld proberen de grootste schat ooit te bemachtigen. De drie eieren van Cleopatra (bestaan ze echt?) moeten worden verzameld en dat levert een flinke strijd op tussen drie jagers. Maar wie is er uiteindelijk het slimst?
 2. Narcos: Mexico (+1)
  • Het derde en laatste seizoen van Narcos: Mexico. Het Guadalaraja-kartel krijgt nieuwe gezichten en raakt langzaam in verval. Nieuwe mannen nemen de regie over en vervoeren meer wit poeder dan ooit te voren.
 3. Love Hard (-2)
  • De eerste kerstfilm van dit seizoen op Netflix slaat gelijk toe. Een schrijfster reist 5000 kilometer om met kerst de man te verrassen die ze via een datingapp heeft ontmoet, en ontdekt dan dat ze is genept.
 4. Dynasty (+1)
  • De Carringtons en Colby’s vechten om het zeggenschap over hun fortuin en hun kinderen in deze eigentijdse remake van de klassieke primetime-soap. Inmiddels zijn wel al aan het vierde seizoen toe.
 5. Maid (+4)
  • Na een gewelddadige relatie vindt een jonge moeder een baan als schoonmaakster. Ze vecht om haar kind te verzorgen en een betere toekomst voor hen op te bouwen.
 6. Arcane (+2)
  • Arcane is een op de game of League of Legends gebaseerde serie die eindelijk een antwoord geeft op de vraag: waarom hebben de zusjes Jinx en Vi toch zo’n ruzie. De oorsprong van hun conflict ligt in een strijd tussen goed en kwaad!
 7. You (-5)
  • Joe Goldberg en Love Quinn zijn terug. De twee vormen een op het eerste oog normaal gezin met hun pasgeboren zoontje Henry. Al snel blijkt dat de twee echter allesbehalve veranderd zijn. Zo valt het ene na het andere slachtoffer en vindt Joe een nieuwe obsessie.
 8. Squid Game (-2)
  • Een man met grote financiële problemen krijgt een bizarre uitnodiging. Doe mee aan een spel en win heel veel geld. Hij en ruim 400 anderen worden wakker op een eiland en moeten opeens bizarre kinderspelletjes spelen… maar wel op leven en dood. Aan het einde wacht een gigantische geldprijs, maar gaat iemand dat halen?
 9. Locke & Key (+1)
  • Na de moord op hun vader gaan twee kinderen verhuizen naar het huis waar hun vader opgroeide. Daar stuiten ze al snel op geheimzinnige sleutels en deuren, waar magie tot leven komt. Alleen het gevaar eveneens op de loer ligt.
 10. The Harder They Fall (-6)
  • Nat Love wil wraak en slingert zich met zijn bende in het zadel om vijand Rufus Buck uit te schakelen, een meedogenloze misdaadbaas die net is bevrijd uit de gevangenis.
 11. Paw Patrol (+3)
  • Zes heldhaftige puppy’s gaan onder leiding van een technisch onderlegde 10-jarige op gewaagde reddingsacties vol humor, probleemoplossend vermogen en coole voertuigen.
 12. Army of Thieves (-5)
  • De prequel van Army of the Dead vertelt het verhaal van Sebastian, die we in de originele film inmiddels kenden als Ludwig Dieter. De Duitse kluizenkraker moet de grootste kraak uit zijn leven zetten, maar wil hij dat wel? Het levert een doldwaas avontuur op.
 13. The Accountant (nieuw)
  • Deze accountant kan niet alleen diep in de boeken van bedrijven duiken, hij is ook een ervaren moordenaar en zijn nieuwe klant kan beide talenten goed gebruiken.
 14. ZeroZeroZero (-2)
  • De duistere, zware reis van een grote lading cocaïne voert de verkopers, kopers en tussenpersonen in onverwacht turbulente, woest gewelddadige wateren.
 15. Tiger King (nieuw)
  • De megahit van 2020 is terug. Hoe is het verder gegaan met Joe Exotic, is het mysterie rond de ex-man van Carole Baskin en alle andere personages in de serie. Het tweede seizoen brengt nieuwe inzichten én hoop voor Joe. Want is hij toch geframed?
 16. The Office (-3)
  • Deze populaire komedie gaat over de grillen van ontevreden kantoormedewerkers, onder leiding van de misleide baas Michael Scott, van het papierbedrijf Dunder Mifflin.
 17. De Grote Slijmfilm (-2)
  • Als een speelgoedfabrikant een plan bedenkt om al het slijm in te pikken en te verbieden, besluiten Indy en Olivia de waarheid te onthullen en gerechtigheid te krijgen.
 18. Kastanjemanden (-1)
  • Op een afschuwelijke plaats delict ligt een eng kastanjepoppetje. Twee detectives gaan op zoek naar een moordenaar gekoppeld aan een vermist kind van een politica. Kastanjemanden is op dit boek gebaseerd.
 19. Father Christmas is Back (-3)
  • Vier ruziënde zussen krijgen een snelcursus in familieleven wanneer hun lang geleden verdwenen vader met Kerstmis op de stoep staat van hun chique ouderlijke landhuis.
 20. Christmas Flow (nieuw)
  • Een onwaarschijnlijke kerstromance bloeit op tussen een bekende rapper en een verbeten journalist. Gaan ze het ondanks hun verschillen redden?

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?