Populair op Netflix

Dit zijn de 20 meest populaire titels op Netflix in week 50

La Casa de Papel staat voor de tweede week op rij aan kop in de lijst van de meest populaire titels op Netflix. Het slotstuk van de Spaanse serie zag The Unforgivable dichtbij komen en daarnaast staat Undercover natuurlijk nog altijd op het podium.

Sandra Bullock

Deze week waren er waar voldoende nieuwkomers te vinden in de lijst. De hoogste daarvan is dus The Unforgivable met Sandra Bullock in de hoofdrol. Daarnaast Titans,  en de drie films Terug naar de Outback, Gemini Man en Robin Hood om de top-10 te vervolmaken.

Opvallende binnenkomer

Verderop in de lijst is misschien wel de meest opvallende binnenkomer te melden. The Witcher duikt namelijk al op in de dag top-10’s en dat terwijl het tweede seizoen van de serie vrijdag pas verschijnt op Netflix. Veel kijkers van de reeks willen na twee jaar even weer het geheugen opfrissen of juist door de komst van het tweede seizoen gaan velen de serie nu kijken.

Buzz rondom titels

Iedere donderdag brengen we de 20 meest populaire titels van de week. We geven gelijk toe, de onderstaande lijst is geen hogere wetenschap. Net zoals lijstjes natuurlijk altijd onderhevig zijn aan discussie. Door het zoekgedrag van bezoekers op onze site, de buzz rondom titels op de social media, de aandacht die titels genereren in de media, de dagelijkse top-10 die Netflix weergeeft en de (hoeveelheid) cijfers die uitgedeeld worden op beoordelingssites zoals IMDb ontstaat een heel goed beeld.

Daarnaast geeft Netflix tegenwoordig een dagelijkse top-10. Deze lijst fluctueert extreem, doordat het slechts een zeer globaal beeld geeft. Het gaat namelijk om slechts twee minuten die van iedere titel is aangezet, wat dus puur het aantal kijkers weergeeft en niet zo zeer de populariteit. Toch is het weer een extra flintertje aan informatie voor een zo accuraat mogelijke lijst.

De 20 populairste titels van dit moment:

 1. La Casa de Papel (-)
  • De absolute apotheose van La Casa de Papel is verschenen. Nog één keer worden we meegenomen naar het verhaal van de bende. In de laatste afleveringen wordt duidelijk wie de overval overleeft, wat de rol van Alicia gaat zijn en of de bende erin slaagt om het goud veilig te stellen.
 2. The Unforgivable (nieuw)
  • Een vrouw komt vrij uit de gevangenis, maar de samenleving beschouwt haar verleden als onvergeeflijk. Ze gaat op zoek naar het zusje dat ze destijds moest achterlaten.
 3. Undercover (-1)
  • Het derde seizoen van Undercover is wekelijks te zien. Ferry en Bob zijn weer terug. Waar Ferry uit de gevangenis is gekomen, moet Bob zijn leven op orde zien te krijgen. En daarbij moeten de twee rivalen samen gaan werken.
 4. Lost in Space (+1)
  • Het drieluik is compleet en daarmee gaan we meemaken of de ruimtereis van de familie Robinson tot een goed einde is gebracht. De reeks begon toen de familie naar de ruimte vertrok, alleen het schip nét de verkeerde koers ging varen. En zo kwamen ze in onbekende gebieden terecht.
 5. Titans (nieuw)
  • Het derde seizoen is alweer verschenen van de DC-serie waarin Robin de hoofdrol heeft overgenomen van Batman. Batmans ex-partner Dick Grayson is een eigen weg ingeslagen en komt enkele jonge helden met problemen tegen. Ze hebben hard een mentor nodig.
 6. Selling Sunset (-)
  • Deze heerlijke realityserie is alweer toe aan het vierde seizoen. De vastgoedmakelaars van de Oppenheim Group verkopen het luxeleven aan rijke kopers in Los Angeles. Er ontstaat meer drama als er een nieuwe makelaar bij het team komt.
 7. Terug naar de Outback (nieuw)
  • Ze zien er misschien gevaarlijk uit, maar deze totaal verkeerd begrepen dieren hebben een hart van goud en ze breken uit hun kooien omdat ze naar huis willen.
 8. Gemini Man (nieuw)
  • Een voormalige sluipschutter neemt het op tegen een jongere, sterkere kloon van zichzelf, ontwikkeld door een geheime overheidsinstantie met het doel om hem te doden.
 9. Maid (-2)
  • Na een gewelddadige relatie vindt een jonge moeder een baan als schoonmaakster. Ze vecht om haar kind te verzorgen en een betere toekomst voor hen op te bouwen.
 10. Robin Hood (nieuw)
  • Een dief die oorlogsmoe is, doet zich voor als een frivole playboy terwijl hij in het geheim een opstand leidt tegen de boosaardige sheriff van Nottingham.
 11. De Familie Claus 2 (+5)
  • De Kerstman heeft maar één taak: cadeautjes bezorgen. Als Jules de zaken overneemt van zijn opa Noël, krijgt hij een brief van een meisje met een bijzondere kerstwens.
 12. A Castle for Christmas (-9)
  • Brooke Shields in een kerstfilm! Een bestsellerauteur (Shields) reist naar Schotland om te ontsnappen aan een schandaal. Ze wordt er verliefd op een kasteel en neemt het op tegen de nukkige eigenaar, een hertog.
 13. A Boy Called Christmas (-5)
  • De vastberaden jonge Nikolas vindt zijn roeping in een magisch land bewoond door elfen in een poging zijn vader te vinden en het geschenk van hoop mee naar huis te nemen.
 14. The Power of Dog (-9)
  • Een dominante maar charismatische rancher probeert de nieuwe vrouw van zijn broer en haar tienerzoon te intimideren, maar dan komen lang verborgen geheimen aan het licht. Op dit boek is The Power of Dog gebaseerd.
 15. Narcos: Mexico (-6)
  • Het derde en laatste seizoen van Narcos: Mexico. Het Guadalaraja-kartel krijgt nieuwe gezichten en raakt langzaam in verval. Nieuwe mannen nemen de regie over en vervoeren meer wit poeder dan ooit te voren.
 16. Red Notice (-5)
  • De beste inbrekers van de wereld proberen de grootste schat ooit te bemachtigen. De drie eieren van Cleopatra (bestaan ze echt?) moeten worden verzameld en dat levert een flinke strijd op tussen drie jagers. Maar wie is er uiteindelijk het slimst?
 17. Arcane (-3)
  • Arcane is een op de game of League of Legends gebaseerde serie die eindelijk een antwoord geeft op de vraag: waarom hebben de zusjes Jinx en Vi toch zo’n ruzie. De oorsprong van hun conflict ligt in een strijd tussen goed en kwaad!
 18. The Witcher (nieuw)
  • Geralt van Rivia, een gemuteerde monsterjager die je kunt inhuren, is op weg naar zijn bestemming in een onstuimige wereld waarin mensen vaak slechter zijn dan monsters.
 19. True Story (-6)
  • Een wereldberoemde comedian zoekt wanhopig naar een uitweg nadat een nacht in Philadelphia met zijn broer niet alleen zijn succes in gevaar brengt.
 20. Jurassic World: Kamp Krijtastisch (-5)
  • Zes tieners zijn uitgenodigd in een hypermodern avonturenkamp op Isla Nublar. Als de dinosauriërs uitbreken, moeten de kampeerders samenwerken om te overleven.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?