Populair op Netflix

Dit zijn de twintig meest populaire titels op Netflix in week 6

Suits en You staan nog altijd bovenaan in de lijst van meest populaire titels, maar daarachter is het druk. Russian Doll is vanuit het niets binnengekomen op plaats drie en de absolute verrassing van deze periode. Over welke series, films en documentaires wordt het meest gesproken? En welke titels worden het meest bekeken?

Buzz rondom series

Iedere donderdag brengen we de 20 meest populaire titels van de week. We geven gelijk toe, de onderstaande lijst is geen hogere wetenschap. Net zoals lijstjes natuurlijk altijd onderhevig zijn aan discussie.

Door het zoekgedrag van bezoekers op onze site, de buzz rondom titels op de social media, de aandacht die titels genereren in de media en de (hoeveelheid) cijfers die uitgedeeld worden op beoordelingssites zoals IMDb ontstaat een heel goed beeld.

Russian Doll vormt direct een flinke bedreiging voor de koplopers in het klassement. De achtdelige serie maakt veel indruk en kan zomaar eens de nieuwe nummer één gaan worden. The Punisher en de documentairereeks van Ted Bundy maken de top-5 compleet.

De 20 populairste titels van dit moment:

 1. Suits (-)
  • Het enige negatieve punt dat we over Suits kunnen zeggen is dat het maar zo weinig afleveringen zijn. Het tweede deel van seizoen 6 werd recent toegevoegd en de zes afleveringen waren amper voldoende om de honger te stillen. We willen meer! Gelukkig weten we al wanneer.
 2. You (-)
  • Als Joe Goldberg de aantrekkelijke schrijfster Guinevere Beck tegen het lijf loopt, is hij meteen verliefd. Zij kan dan echter nog niet weten aan wat voor persoon ze haar hart verliest. Ondertussen ruimt Joe alles uit de weg wat zijn geluk in gevaar kan brengen.
 3. Russian Doll (nieuw)
  • Nadia viert op haar volledig eigen wijze haar 36ste verjaardag, maar er gebeuren rare dingen. Haar kat is weg en ze ziet een zwerver die haar erg bekend voor komt. Ze steekt zomaar de weg over en wordt geschept door een taxi. Pardoes staat Nadia weer in de toilet van het huis waar haar verjaardag werd gevierd. Ze is teruggeworpen in de tijd en komt niet meer uit deze tijdlus. Het duurt niet lang voor ze ontdekt dat ze niet de enige is en samen gaan ze op zoek naar antwoorden.
 4. The Punisher (+2)
  • Het tweede seizoen van The Punisher is opnieuw heftig. Frank Castle wilde in het eerste seizoen vooral wraak nemen voor zijn persoonlijke leed, in de nieuwe episodes gaat het er minimaal zo hard aan toe als in de eerste campagne maar is de focus wel verlegd. Castle komt namelijk anderen ten hulp.
 5. Conversations with a Killer: Ted Bundy Tapes (+4)
  • Over Ted Bundy is al veel gepubliceerd. Op het oog brengt Conversations with a Killer dan misschien ook weinig nieuws, behalve opnames vanuit de dodencel. De nieuwe vierdelige docuserie zorgt wel voor een volledig beeld van Ted Bundy, wat een nieuwe generatie inzichten geeft over een seriemoordenaar.
 6. Riverdale (-1)
  • Het is nog altijd niet rustig in Riverdale. Het kleine stadje werd eerst bezig gehouden door de moord op Jason Blossom, daarna stond de Black Hood centraal en nu draait het allemaal om Gryphons and Gargoyles en de Gargoyle King. Tegelijkertijd gebeurt er vanalles in de levens van Archie, Veronica, Betty en Jughead.
 7. The Bridge (-4)
  • Het vierde en laatste seizoen van The Bridge staat sinds kort op Netflix. Saga Noren moet in het slotstuk opnieuw een ingewikkelde zaak oplossen, maar vooral haar eigen problemen en die van haar kompaan Henrik Sabroe moeten worden afgerond.
 8. Queen of the South (-4)
  • Niet de meest bekende titel, maar Queen of the South is razend populair. Een vrouw wordt gedwongen om bij een drugskartel aan de slag te gaan. Eenmaal binnen neemt ze langzaam maar zeker de touwtjes volledig in handen.
 9. FYRE (-1)
  • Het FYRE Festival moest het grootste festival ooit worden, het werd de grootste flop ooit. En meer dan dat, zo leren we in de indrukwekkende documentaire over FYRE. Het bleek uiteindelijk namelijk één grote oplichting te zijn, waarbij de hoofdrolspeler in kwestie er maar geen genoeg van leek te krijgen. Zelfs terwijl hij op borgtocht vrij was, werden er waar mogelijk nog mensen opgelicht.
 10. When Calls the Heart (nieuw)
  • De Hallmark-serie speelt zich een kleine eeuw geleden af in een dorpje in West-Canada. Het verhaal draait om Elizabeth Thatcher. De welgestelde vrouw wordt verliefd op Jack Thornton. Hun relatie gaat echter lang niet altijd even makkelijk en gaandeweg de seizoenen zijn er steeds meer obstakels die zij, en hun dorpsgenoten, moeten zien te overbruggen.
 11. Sex Education (-4)
  • Tieners die worstelen met seksualiteit, relaties en vriendschappen. Het is van alle dag en speelt ook nu natuurlijk volop. De komische serie Sex Education heeft dit bij de horens gevat op een grappige wijze die erg goed in de smaak valt.
 12. When Heroes Fly (-)
  • De Israëlische serie When Heroes Fly won vorig jaar de allereerste hoofdprijs op het Cannes Series Festival. Sinds de entree op Netflix maakt de serie nu ook mondiaal indruk. Vier gewezen vrienden komen na tien jaar weer bij elkaar, omdat een door hen dood gewaande vriendin toch nog in leven blijkt te zijn. Een heftige zoektocht begint.
 13. Nightflyers (nieuw)
  • Werken van George R.R. Martin zijn sinds Game of Thrones razendpopulair. Het korte verhaal Nightflyers werd eerder al eens verfilmd en is nu door Syfy en Netflix bij de hand genomen om er een serie van te maken. Acht wetenschappers gaan op reis om contact te leggen met buitenaards leven. Eenmaal op hun trip gebeuren er steeds meer vreemde zaken.
 14. Grace and Frankie (+1)
  • Grace en Frankie staan in het vijfde seizoen voor een flinke uitdaging. Hun fraaie strandhuis is namelijk verkocht terwijl ze onder valse voorwendselen in een bejaardencentrum terecht waren gekomen. Ze moeten hun huis zien terug te krijgen en hun bemoeizuchtige kinderen hiervoor betaald zien te zetten. Om het nog gecompliceerder te maken botsen de twee dames zelf natuurlijk ook nog wel eens..
 15. The Flash (+3)
  • Uit recent onderzoek is gebleken dat The Flash de meest populaire superheld is geweest van 2018. Naar geen enkele held werd zoveel gezocht als naar The Flash. Barry Allen is nu weer terug met het tweede deel van het vijfde seizoen op Netflix en zijn avonturen gaan onverminderd voort.
 16. Titans (-6)
  • De eerste serie van DC die op hun eigen streamingdienst verscheen, is bij ons op Netflix te zien. Het draait om Robin, maar wel een totaal andere die we kennen uit de Batman-verhalen. Hij heeft zich afgekeerd van Batman en het verhaal speelt zich dan ook af in Detroit. Titans is vooral een stuk donkerder dan de DC-series die we hiernaast op Netflix zien.
 17. Star Trek: Discovery (-1)
  • Alle Star Trek-fans kunnen de komende jaren hun lol op. Er zijn al diverse spin-offs onderweg en historische personages schijnen terug te gaan keren. Ondertussen is de afgelopen week het tweede seizoen van Star Trek: Discovery begonnen. Iedere week is het nu dus weer raak in de ruimte.
 18. Tidying up with Marie Kondo (-1)
  • Marie Kondo is een begrip in Japan en inmiddels begint ze ook daarbuiten razend populair te worden. In Tidying Up with Marie Kondo helpt ze kandidaten om hun huis weer op orde te krijgen en afscheid te nemen van spullen die ze niet gelukkig maken. Ook geeft ze de nodige opvouwtips.
 19. Polar (-5)
  • Mads Mikkelsen speelt de hoofdrol in de veelbesproken film Polar. De ontvangst is namelijk zeer gemengd, van zeer enthousiast tot bijna ontgoocheling. Mikkelsen speelt de beste huurmoordenaar die er is, Duncan Vizla. Hij vindt het tijd om te stoppen, maar dat zien zijn opdrachtgevers niet zo zitten. Hij vormt een groot gevaar en krijgt daarom alles en iedereen achter zich aan.
 20. The Blacklist (-1)
  • Red kan er maar geen genoeg van krijgen. Hij jaagt nog altijd op gevaarlijke criminelen en zet de meest boeiende plannen uit samen met Elizabeth Keen. De serie blijft ongekend populair en een zesde seizoen is dan ook al onderweg. Voor nu moeten we het met het vijfde seizoen doen op Netflix.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?