Populair op Netflix

De 20 populaire op Netflix: Anna liegt er nog altijd op los

Voor de tweede week op rij staat Inventing Anna bovenaan de lijst van meest populaire titels op Netflix. Het waargebeurde verhaal rondom Anna Delvey houdt de gemoederen bezig en weet nieuwkomers achter zich te houden. Met One of Us is Lying als eerste achtervolger.

Goud of zilver nog mogelijk?

Deze spannende serie is deze week de hoogste nieuwe binnenkomer. Daarnaast is Love is Blind doorgeklommen naar de derde plek. Mogelijk is goud of zilver komende week mogelijk, want de seizoensfinale zal vrijdag op Netflix verschijnen. Young Wallander is binnengekomen op de vierde plaats, voor de al lang in de lijst aanwezige titels Sweet Magnolias en Manifest.

Twee films in de lijst

Texas Chainsaw Massacre is de film die het hoogst is binnengekomen deze week op de negende plaats, Fistful of Vengeance is de andere film die de lijst heeft gehaald. Ook nieuw zijn For Life en Space Force, in beide gevallen het tweede seizoen.

Buzz rondom titels

Iedere donderdag brengen we de 20 meest populaire titels van de week. We geven gelijk toe, de onderstaande lijst is geen hogere wetenschap. Net zoals lijstjes natuurlijk altijd onderhevig zijn aan discussie. Door het zoekgedrag van bezoekers op onze site, de buzz rondom titels op de social media, de aandacht die titels genereren in de media, de dagelijkse top-10 die Netflix weergeeft en de (hoeveelheid) cijfers die uitgedeeld worden op beoordelingssites zoals IMDb ontstaat een heel goed beeld.

Daarnaast geeft Netflix tegenwoordig een dagelijkse top-10. Deze lijst fluctueert extreem, doordat het slechts een zeer globaal beeld geeft. Het gaat namelijk om slechts twee minuten die van iedere titel is aangezet, wat dus puur het aantal kijkers weergeeft en niet zo zeer de populariteit. Toch is het weer een extra flintertje aan informatie voor een zo accuraat mogelijke lijst.

De 20 populairste titels van dit moment:

 1. Inventing Anna (-)
  • Moedige ondernemer of oplichter? Een journalist onderzoekt het verhaal van Anna Delvey, die de elite van New York ervan overtuigde dat ze een Duitse erfgename was. Dit is het waargebeurde verhaal van Inventing Anna.
 2. One of Us is Lying (nieuw)
  • Vijf erg verschillende scholieren moeten nablijven, maar een moord (en allerlei geheimen) houdt ze bij elkaar. Er ontvouwt zich een dodelijk kat-en-muis-spel.
 3. Love is Blind (+2)
  • Nick en Vanessa Lachey presenteren dit sociale experiment, waarin single mannen en vrouwen op zoek zijn naar liefde en zich verloren, maar elkaar dan pas echt ontmoeten.
 4. Young Wallander (nieuw)
  • In deze blik op het verleden van de populaire Kurt Wallander ontstaat er burgerlijke onrust door een opruiend haatmisdrijf en wordt de jonge agent al snel rechercheur.
 5. Sweet Magnolias (-2)
 6. Manifest (-2)
  • Wanneer een vliegtuig jaren na vertrek een mysterieuze landing maakt, betreden de passagiers een wereld die compleet is veranderd en vreemde, nieuwe realiteiten bevat.
 7. The Tinder Swindler (-5)
  • Door zich online als rijke jetsetter en diamanthandelaar voor te doen, wist hij vrouwen in te palmen en miljoenen dollars te ontfutselen. Nu zinnen zijn slachtoffers op wraak. Waar is Simon Leviev nu?
 8. The Sinner (-)
  • Als een jonge moeder zich niet kan herinneren waarom ze een vreemde heeft doodgestoken, probeert een sympathieke rechercheur alsnog het mysterie te ontrafelen. Het slotseizoen staat nu op Netflix.
 9. Texas Chainsaw Massacre (nieuw)
  • In dit vervolg proberen influencers een spookstad in Texas nieuw leven in te blazen. Ze ontmoeten Leatherface, een beruchte moordenaar met een masker van menselijke huis.
 10. Toy Boy (-4)
  • Een stripper in Málaga wordt na zeven jaar vrijgelaten in afwachting van een nieuw proces en wil bewijzen dat zijn minnares hem liet opdraaien voor de moord op haar man.
 11. For Life (nieuw)
 12. Snowpiercer (-)
  • De aarde is bevroren. De laatste overlevende mensen wonen in een lange trein die de wereld rondcirkelt en zoeken balans te midden van de spanningen aan boord. Het derde seizoen raast nu rond de wereld.
 13. Ozark (-2)
  • Een financieel adviseur verhuist met zijn gezin van Chicago naar de Ozarks in Missouri, waar hij binnen vijf jaar 500 miljoen dollar moet witwassen voor een drugsbaas.
 14. All Of Us Are Dead (-7)
  • Op een middelbare school breekt een zombievirus uit. De leerlingen moeten zich naar buiten vechten – of veranderen in één van de dolle zombies.
 15. Brooklyn Nine-Nine (-6)
  • Deze comedy speelt zich af op een politiebureau in Brooklyn, ver van de gevaren en uitdagingen van Manhattan.
 16. Space Force (nieuw)
  • Een viersterrengeneraal gaat met tegenzin een samenwerking aan met een excentrieke wetenschapper om een nieuwe tak van het Amerikaanse leger op te zetten: Space Force.
 17. Tall Girl 2 (-8)
  • Jodi’s droom wordt werkelijkheid wanneer ze de hoofdrol in de schoolmusical krijgt, maar door de stress komen haar zelfvertrouwen en haar relatie onder druk te staan.
 18. Raising Dion (-6)
  • Een weduwe probeert het mysterie rondom de opkomende superkrachten van haar jonge zoon op te lossen en zijn bijzondere gaven geheim te houden.
 19. In From the Cold (-6)
  • Een voormalige Russische spionne moet haar nieuwe gezinsleven combineren met vaardigheden als gedaanteverwisselaar in de strijd tegen een verraderlijke vijand.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?