Virgin River

Mel Monroe (Alexandra Breckenridge) bespreekt Virgin River seizoen 3 cliffhanger

Het derde seizoen van Virgin River eindigde opnieuw met een grote cliffhanger. Waar we na het tweede seizoen in grote onzekerheid waren over de toekomst van Jack, is het na het derde seizoen de grote vraag hoe het verder moet met Jack en Mel. Zal hun relatie bestand zijn tegen het grote geheim dat Mel onthult? Alexandra Breckenridge, de actrice achter Mel, besprak de cliffhanger met TVLine.

Let op: dit artikel bevat grote spoilers als je Virgin River seizoen 3 nog niet hebt gezien

Cliffhanger

Seizoen 3 van Virgin River liet ons achter met een gigantische cliffhanger. Op het moment dat Jack zijn Mel ten huwelijk wil vragen, verklapt Mel dat ze zwanger is. Als Jack blij reageert op het nieuws, vertelt Mel meteen dat hij misschien niet de vader is van het kind. Mel is in Los Angeles namelijk naar een kliniek geweest waar nog twee embryo’s waren van haar overleden echtgenoot Mark.

Van wie

De grote vraag zal in seizoen 4 dan ook zijn van wie de baby is. Alexandra Breckenridge vertelde daarover: “Ik kan je vertellen dat ik hoop dat het de baby van Jack is, maar ik weet het niet. Misschien is dat wel wensdenken.” Op de vraag of er misschien een deel van Mel is dat zou willen dat het kindje van Mark is? “Ze was daar behoorlijk van in conflict geraakt van het moment dat Joey het ter sprake bracht. Dus ik zou zeggen misschien een heel klein deel van haar. Ze voelde zich meer op haar gemak bij het idee toen ze dacht dat Jack en zij het echt uitmaakten. Maar ik denk dat toen ze weer bij elkaar kwamen, dat ze dacht: Nou, de kans dat ik zwanger word, is zo klein…”

“Ik denk dat nadat ze erachter kwam dat ze zwanger was, dat het veel moeilijke gevoelens naar boven bracht. Je kunt het zien aan haar gezicht. Ik denk dat ze op dit moment vooral wil dat het van Jack is. Dat is op wie ze momenteel verliefd is. Natuurlijk houdt ze van Mark, maar ze hebben geen relatie meer. Ik weet niet of dat het juiste is om te zeggen over iemand die is overleden.”

Trouwen

In het interview werd ook besproken of Breckenridge het idee heeft dat Mel klaar is om te trouwen. Vooral omdat de twee juist net weer bij elkaar waren. “Er zijn een paar weken verstreken. Dat is niet veel tijd. Mel houdt uiteindelijk van Jack en wil bij hem zijn en met hem trouwen, absoluut. Als hij het vraagt, is het een beetje choquerend en ik ben niet helemaal zeker, maar mijn eerste gevoel is dat ze ja zou hebben gezegd. Maar alleen omdat je op dat moment ja wilt zeggen.”

Niets missen van Virgin River? Volg deze Facebook groep!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?