Laatste nieuws over Netflix Virgin River

Mel geeft voorproefje op Virgin River seizoen 4: ‘Trouwen of niet?’

Alexandra Breckenridge speelt in Virgin River de hoofdrol van Mel Monroe. Als ze toe is aan een frisse start, besluit ze Los Angeles te verlaten en te reageren op een vacature uit het kleine stadje Virgin River. Daar treft ze iets aan wat ze nooit had verwacht, maar gelukkig is daar Jack om haar verblijf in Virgin River beter te maken. Nu heeft Alexandra Breckenridge een voorproefje gegeven van wat we mogen verwachten van Virgin River seizoen 4.

Voorproefje

De opnames van Virgin River seizoen 4 zijn al een tijdje achter de rug en het is afwachten tot de nieuwe afleveringen op Netflix verschijnen. Het derde seizoen liet ons tenslotte achter met een gigantische cliffhanger. “Ik vertelde Jack dat ik zwanger was toen hij op het punt stond om aan het einde van seizoen drie ten huwelijk te vragen. Het is dus duidelijk dat we gaan zien hoe Mel en Jack een weg moeten vinden met de baby, omdat we niet weten wie de vader is. Dus dat gaat leuk worden. En aan het einde van seizoen 3 raken ze nooit echt verloofd. Dus we zullen zien of ze uiteindelijk verloofd raken in seizoen 4 of niet”, verklapt Breckenridge.

Opnames Virgin River seizoen 4

Ondertussen is ook bekend dat de opnames van Virgin River seizoen 5 vertraging hebben opgelopen. Het was de bedoeling dat de opnames van seizoen 5 in maart van start zouden gaan. Dat bleek niet haalbaar, wat voor Breckenridge goed nieuws betekende. Zo kon zij namelijk toch terugkeren in This Is Us! Mel verklapte in het interview ook wanneer de opnames van seizoen 5 wel zullen plaatsvinden. In juli is het zover. Daarmee krijgt Breckenridge haar zin om eindelijk opnames van Virgin River in de zomer te krijgen. Ondertussen is het nog wachten op de release van Virgin River seizoen 4 op Netflix. Wanneer dat gaat gebeuren, is nog niet bekend.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Virgin River seizoen 4 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

➡️ Niets missen van Virgin River? Volg deze Facebook groep en klets gezellig mee!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?