Laatste nieuws over Netflix

Met The Get Down terug naar het discotijdperk

The Get Down Netflix
Netflix komt in 2016 met de serie The Get Down over de transformatie van New York in de jaren ’70. In die jaren zorgden disco, punk en hiphop voor veranderingen in de maatschappij en zeker ook in New York. In The Get Down wordt in een muzikaal spektakel in beeld gebracht hoe Ney York veranderde.

Afrokapsels en de dansmoves die hoorden bij het discotijdperk zien we allemaal in grote mate terug in The Get Down. In de dramareeks is te zien hoe tieners uit de South Bronx omgaan met de problemen die het leven met zich meebrengen. Er heerst een gevoel van onrecht, er is rivaliteit en dus ook geweld. Tegelijkertijd zijn er ook momenten van geluk, vanwege de vriendschap, muziek, dans en graffiti. Het eerste seizoen van The Get Down telt dertien afleveringen. Vanaf 12 juni 2016 staat het eerste deel op Netflix.

The Get Down is gecreëerd door Baz Luhrman. De visionair was eerder al succesvol met The Great Gatsby en Moulin Rouge. Voor The Get Down zijn enkele bekende namen gecast. Zo zijn er rollen voor Shameik Moore (Dope), Justice Smith (Paper Towns), Jaden Smith (The Pursuit of Happyness) en Giancarlo Esposito (Breaking Bad). Bekijk hieronder alvast de eerste beelden van The Get Down.