Laatste nieuws over Netflix

Michael C. Hall na Safe in nieuwe Netflix-titel te zien

Michael C. Hall heeft zijn naam aan de Netflix-titel In the Shadow of the Moon verbonden. Daarmee gaat de acteur opnieuw een samenwerking met de streamingdienst aan, nadat hij eerder dit jaar al in Safe te zien was.

Dexter

Michael C. Hall is voornamelijk bekend als Dexter. In die serie schitterde hij acht seizoenen en met de serie werden verschillende prijzen gewonnen. Bovendien vestigde de Amerikaanse acteur definitief zijn naam in Hollywood.

Toch koos de acteur ook na  Dexter zorgvuldig zijn rollen. Het was dan ook vrij bijzonder toen hij opdook in de Netflix Original Serie Safe. De serie verscheen in mei en werd positief ontvangen. Omdat dit een Britse serie was moest Hall zich een Brits accent aanleren. De samenwerking is kennelijk goed bevallen, want Hall zal later ook in een Netflix-film te zien zijn.

In the Shadow of the Moon op Netflix

In the Shadow of the Moon is de Netflix Original Film waarvoor Hall getekend heeft. Eerder werd Boyd Holbrook al gecast voor deze film. Holbrook is natuurlijk bekend van zijn rol als Steve Murphy in Narcos. Holbrook en Hall moeten in In the Shadow of the Moon een onverklaarbare moord oplossen. Zij zijn dan ook de rechercheurs die op de zaak zijn gezet. De film werd in februari al aangekondigd, maar de cast van de thriller heeft nu dus iets meer vorm gekregen.

Het verhaal van In the Shadow of the Moon is gebaseerd op een verhaal van Gregory Weidman en Geoff Tock. Jim Mickle is de regisseur van het filmproject. De verwachting is dat de opnames begin 2019 van start zullen gaan. De release van In the Shadow of the Moon wordt nog in datzelfde jaar verwacht. Vermoedelijk zal dat dan dus in het najaar van 2019 zijn.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?