Laatste nieuws over Netflix

Millie Bobby Brown (Eleven) maakt film voor Netflix

Eleven Stranger Things seizoen 3

Millie Bobby Brown zit in afwachting op een mogelijk vierde seizoen van Stranger Things bepaald niet stil. De jonge actrice die Eleven vertolkt zal namelijk voor Netflix ook een film gaan maken. A Time Lost is haar eigen productie en ze zal als producer aan de slag gaan.

Millie Bobby en haar zus Paige Brown

Behalve Millie Bobby Brown (15) zal ook haar oudere zus Paige Brown bij het project betrokken zijn. A Time Lost draait om een langdurige vete tussen twee families in Long Island. Alles wordt anders zodra bij één van hun tienerdochters de diagnose kanker wordt gesteld.

A Time Lost

Het verhaal is gebaseerd op een origineel verhaal van de Brown broers en zussen. Om het te bewerken tot een film is scenarioschrijver Anna Klassen bij het project betrokken. Millie Bobby Brown zal A Time Lost ook gaan produceren via PCMA Productions. “We zijn Netflix dankbaar dat ze het vertrouwen in ons en dit mooie verhaal hebben. We hebben hier jaren aan geschreven om het te ontwikkelen. Het gaat over vriendschap, familie en het overkomen van obstakels wanneer je wereld lijkt in te storten.”

Enola Holmes

Wanneer A Time Lost op Netflix zal verschijnen is op dit moment nog niet bekend. Millie Bobby Brown is momenteel met de opnames van Enola Holmes bezig. Een film over de kleine zus van de wereldberoemde detective Sherlock Holmes.