Trailers

MINDHUNTER laat zien hoe FBI gekken voor probeert te blijven

Eind deze week verschijnt het eerste seizoen van Mindhunter op Netflix. Deze serie over de werkwijze van FBI zal uit elf afleveringen bestaan en deze zijn vanaf vrijdag 13 oktober allemaal in één keer te beschikbaar. In de aanloop naar de release zijn er nieuwe beelden van deze spannende serie verschenen.

Mindhunter

Mindhunter speelt zich af in de jaren zeventig als de FBI meer te weten wil komen over de denkwijze van seriemoordenaars. De FBI weet op dat moment niet hoe ze seriemoordenaars kunnen afstoppen. Om daar wel in te slagen moeten Jonathan Groff en Holt McCallany onderzoek doen.

De FBI-agenten moeten onderzoeken wat de denkwijze is van seriemoordenaars. Banaal gesteld: zoek uit hoe een gek denkt en je kunt in de toekomst voorkomen dat er meer slachtoffers vallen. Het wordt een spannende zoektocht van Groff en McCallany, waarbij er uiteraard gesproken moet worden met seriemoordenaars die al zijn veroordeeld voor hun misdaden. Het levert ze een kijkje in het brein van een gek op en dat zorgt voor schokkende bevindingen.

House of Cards

Niet alleen vanwege het onderwerp mag er veel van Mindhunter verwacht worden, maar ook omdat de bedenker van de serie een grote staat van dienst heeft. Mindhunter is namelijk een serie van David Fincher. Hij is al vijf seizoenen lang betrokken bij House of Cards, maar ook was hij regisseur van kaskrakers als Se7en, Fight Club en Gone Girl. Netflix durfde het dan ook wel aan om Fincher zijn eigen project binnen de streamingdienst te bieden. De beelden zien er strak uit, vanaf 13 oktober is het eindresultaat op Netflix te bekijken.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?