Laatste nieuws over Netflix

Mindhunter seizoen 2 in augustus op Netflix

Het tweede seizoen van Mindhunter komt er deze zomer aan. Lang was het stil rondom de serie van David Fincher, maar nadat producer Charlize Theron zich eerder al versprak over de maand, heeft Fincher zelf de datum naar buiten gebracht.

Tweede seizoen Mindhunter in augustus

Theron zat in mei in de radioshow van Howard Stern. Daar kwam Mindhunter ook aan bod en liet de producer zich ontvallen dat het tweede seizoen van de FBI-serie in augustus op Netflix zal verschijnen. Dat is een kleine twee jaar na het debuut van Mindhunter in november 2017.

Holden Ford en Bill Tench

Een exacte datum in augustus was nog niet bekend, het verhaal over de seriemoordenaars in de Verenigde Staten zal verder gaan op 16 augustus. Dat heeft David Fincher in een podcast laten vallen en niet veel later kwam de officiële bevestiging van Netflix.. Holden Ford en Bill Tench, gespeeld door Jonathan Groff en Holt McCallany, richten in 1977 bij de FBI een nieuwe sectie op. Ze gaan namelijk in gesprek met seriemoordenaars om te achterhalen hoe ze denken, om ze te proberen te begrijpen en vooral hun gedrag te voorspellen. Hiermee willen ze andere moordzaken zien op te lossen.

Atlanta Child Murders

Het baanbrekende werk kan bij de collega’s in eerste instantie op weinig steun rekenen. Mindhunter is gebaseerd op het non-fictieboek Mind Hunter: Inside FBI’s Elite Serial Crime Unit. Over het tweede seizoen is al bekend dat er zal worden ingezoomd op de Atlanta Child Murders. David Fincher, bekend van onder meer Se7en, Fight Club, Zodiac, Gone Girl en het recente Love, Death + Robots, heeft opnieuw de regie in handen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?