Laatste nieuws over Netflix

Mindhunter seizoen 3 laat lang op zich wachten; vrees voor 2022

Mindhunter seizoen 3 is officieel nog niet besteld door Netflix, al lijkt dit door het grote succes van de serie slechts een kwestie van tijd. Toch kan het daarna wel eens heel lang gaan duren voor het nieuwe seizoen daadwerkelijk te zien is op de streamingdienst. Dit komt vooral door David Fincher.

Lange pauze tussen seizoenen

Het eerste seizoen over het FBI-team dat seriemoordenaars gaat onderzoeken was een direct succes, waarbij het tweede seizoen al voor de lancering was aangekondigd door Netflix. Afgelopen augustus kwam het langverwachte tweede seizoen, waarin ingezoomd werd op de Atlanta Child Murders. Dat was na bijna twee jaar wachten.

Fincher is een druk bezet man

Alle signalen wijzen erop dat er een vervolg gaat komen van Mindhunter, alleen de kink in de kabel is bij Fincher. De maker van de serie is een druk bezet man. Momenteel is hij bezig met de film Mank, een film geschreven door zijn overleden vader. Het is een biopic gebaseerd op het leven van Herman J. Mankiewicz, schrijver van Citizen Kane. Pas wanneer dit afgerond is, kan Fincher weer aan de slag met Mindhunter.

Vrees voor Mindhunter seizoen 3 in 2022

De verwachting is dan ook dat Mindhunter seizoen 3 pas in 2021 zal verschijnen en de vrees bestaat zelfs dat dit pas in 2022 het geval zal zijn. Het wordt daarmee een lange cyclus, want Fincher heeft al laten weten dat hij het liefst vijf seizoenen van de serie wil maken.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als er meer bekend is over Mindhunter seizoen 3? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?