Trailers

Misdaadserie The Serpent met Nederlands tintje op komst

The Serpent is vanaf april te zien op Netflix. De Britse misdaadserie heeft een vliegende start gemaakt in Groot-Brittannië en komt dus nu naar de streamingdienst toe. Het verhaal heeft een Nederlands tintje door Herman Knippenberg.

Charles Sobhraj

The Serpent is geïnspireerd op het waargebeurde verhaal over meesteroplichter Charles Sobhraj. De BBC heeft hierover een serie gemaakt, die begin dit jaar op Britse omroep werd uitgezonden. De Limited Serie van acht afleveringen kende een flitsende start en een 7,7 op IMDb. Er zijn hoofdrollen voor Tahar Rahim, Billy Howle en Jenna Coleman.

Herman Knippenberg

Meesteroplichter Charles Sobhraj werd opgejaagd door Herman Knippenberg. De Nederlandse diplomaat deed opmerkelijke pogingen om hem voor het gerecht te brengen. Sobhraj, die zich voordeed als juwelenhandelaar, en zijn vriendin Marie-Andrée Leclerc reisden in 1975 en 1976 door Thailand, Nepal en India. Op de Aziatische Hippie Trail pleegden ze diverse misdaden en werden ze de hoofdverdachten in een reeks moorden op jonge westerse reizigers. Vanaf 2 april is The Serpent te zien op Netflix.

Bekijk de trailer van The Serpent

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?