Laatste nieuws over Netflix

Misfit komt na filmtrilogie dit najaar als serie op Netflix

Misfit: De Serie zal dit najaar op Netflix debuteren. Het is de opvolger die gebaseerd is – en tevens een vervolg – op de succesvolle filmtrilogie. Misfit 3: De Finale werd recent aan het aanbod van Netflix toegevoegd. Voor de serie zijn naast de bekende gezichten zoals Djamila, Niek Roozen en Fenna Ramos ook nieuwe personages toegevoegd. Eén daarvan wordt gespeeld door Georgina Verbaan.

Super vette musical

De Misfits gaan een te gek jaar tegemoet! De vriendengroep werkt namelijk aan een super vette musical. Terwijl ze druk bezig zijn met het maken van muziek en het verzinnen van de choreografieën, krijgen ze te horen dat de musical onverwachts wordt verboden. De nieuwe schooldirectrice Agnes (gespeeld door Georgina Verbaan) wil dat de focus ligt op discipline, hoge cijfers en heel veel studeren. Maar daar laat Julia (Djamila) het niet bij zitten. Samen met de Misfits en nieuwe vrienden werken ze in het geheim aan de musical om het nieuwe schoolsysteem te saboteren. Gaat het de vriendengroep lukken om hun droom musical op te voeren en hun school terug te krijgen?

Nieuwe castleden

De serie van Misfits wordt in het najaar op Netflix gelanceerd, een exacte releasedatum laat nog op zich wachten. Wel zijn alle nieuwe castleden alvast voorgesteld. Djamila, Niek Roozen, Jolijn Henneman, Fenna Ramos, Bente Fokkens, Jill Schirnhofer en Nienke van Dijk keren terug in hun bekende rollen. Georgina Verbaan speelt dus directrice Agnes Wilgenburg. Bibi-Anne (gespeeld door Britt Scholte) fashionista, alleskunner en P.A. van Sterre Hagendoorn. De snelle Bibi-Anne weet met een vingerknip alles te regelen voor haar vriendin Sterre. Ze is zelfs zo snel en heeft zo veel contacten dat het zelfs Sterre onzeker maakt.

Uitwisselstudent

Sympathieke alleskunner Jason (Noah de Nooij) is een uitwisselingsstudent uit Singapore en woont dit schooljaar bij Julia in huis. Jason is perfect: je kan hem op geen fout betrappen, hij lijkt echt in alles uit te blinken! Kan iemand wel zo perfect zijn? Zeg je hoge punten, dan zeg je Lisa (Simone Giel)! Als een van de slimsten van het Hoogland fietst Lisa fluitend door het schooljaar heen. Haar leven staat in het teken van leren, maar dankzij de Misfits leert Lisa dat er ook een leven naast cijfers en toetsen is.

Sport-squad en horror game designer

De sportieve Viggo (Vincent Visser) is de leider van sport-squad. Zijn wat ondoorgrondelijke houding brengt hem wel eens in de problemen, maar uiteindelijk weet ook Viggo zijn hart te volgen en maakt hij alles goed. En tenslotte horror-game designer Morris (Eliyha Altena), of ‘Snorris’ zoals Magenta hem noemt, verstopt zich het liefst achter zijn laptop. Spotlights, zingen of acteren lijkt niks voor hem. Wanneer hij verliefd wordt op een van zijn klasgenoten vraagt hij Magenta om advies. Hoe kan hij dit het beste aanpakken?

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?