Laatste nieuws over Netflix

Modern Family seizoen 9 én 10 deze maand al op Netflix

Modern Family is terug op Netflix én zelfs meer dan dat. De acht seizoenen die al eerder te zien waren op Netflix zijn op 1 mei teruggekeerd in het aanbod. Tegelijkertijd komt de streamingdienst met groot nieuws, want in mei zullen ook nog eens seizoen 9 én 10 worden toegevoegd.

Langlopende sitcom

De serie Modern Family draait om de familie Pritchett. Het is niet zomaar een familie, want het is een zeer gelaagd en divers gezelschap. Vader Jay is hertrouwd met de veel jongere Colombiaanse Gloria en hun zoon Manny. Jay’s dochter Claire is getrouwd met de wat sullige Phil Dunphy en samen hebben ze drie kinderen. Zoon Mitchell is homo en getrouwd met Cameron. Samen adopteren ze een dochtertje Lily. Als grote familie maken ze de meest komische situaties mee en groeit de familie langzaam verder.

Elf seizoenen

In totaal zijn er elf seizoenen gemaakt van Modern Family. De eerste acht daarvan zijn nu weer te zien op Netflix. Op 24 mei zullen het negende én tiende seizoen worden toegevoegd. Afgelopen maand is de serie in de Verenigde Staten tot een einde gekomen met het elfde seizoen. Hierop zullen we in Nederland nog even moeten wachten, maar met tien seizoenen kunnen we wel alvast flink vooruit.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?