Laatste nieuws over Netflix

Mogelijk ook Nederlandse series op Netflix

Unbreakable Kimmy Schmidt Netflix

Behalve het beschikbaar stellen van bekende films en series is Netflix ook zeer sterk in het maken van eigen series. Zo produceerde het onder andere House of Cards. Dit is een politiek dramaserie, die werd genomineerd voor maar liefst 9 Emmy’s.


Naast House of Cards bracht Netflix ook de serie Orange is the new black op het net en zo is de Amerikaanse video on demand-dienst van plan om nog meerdere series te gaan produceren. Dit hoeven niet per definitie Amerikaanse films of series te zijn.

In een gesprek met NUtech heeft Netflix CEO Reed Hastings namelijk laten weten dat het niet uitgesloten is dat er ook Nederlandse films of series geproduceerd zullen gaan worden door zijn bedrijf. De toekomst zal uitwijzen of dit daadwerkelijk het geval zal zijn.

De series die Netflix tot dusver uitbracht in Amerika zijn in ieder geval zeer populair. Als gezegd werd House of Cards genomineerd voor negen Emmy’s. De serie wordt door ruim 124 duizend kijkers beoordeeld met 4,6 van de 5 sterren.

Bekijk hier de trailer van House of Cards

Ook Orange is the new black scoort erg goed op Netflix. Bijna 139 duizend kijkers beoordeelden de comedy-serie met 4,5 sterren.

Bekijk hier de trailer van Orange is the new black

 

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?