Laatste nieuws over Netflix

Monarca na twee seizoenen gecanceld

De Mexicaanse serie Monarca zal niet terugkeren voor een derde seizoen. De thriller-drama zag het tweede seizoen op nieuwjaarsdag verschijnen, waarop deze ook lange tijd in de hitlijsten stond. Toch komt er geen derde seizoen, zo is nu naar buiten gebracht.

Twee seizoenen

De serie debuteerde in september 2019 en in januari van dit jaar kwam het vervolg. Het was nog geen afgerond verhaal, waardoor er de afgelopen periode driftig werd gezocht wanneer er een derde seizoen zou verschijnen. Helaas blijkt dit nu niet het geval. Osvaldo Benavides, de vertolker van Andrés in de serie, liet als eerste van zich horen.

Een einde zonder einde

“Ik zeg vaarwel tegen Andrés Carranza. Het was een prachtig project, ik ben trots om deel uit te hebben gemaakt van dit verhaal.” Irene Azeual (Ana María) volgde niet veel later. “Er zijn soms verhalen die tot een einde komen terwijl er geen einde is.” Het draait in Monarca om Ana María die terugkeert naar Mexico om er alles aan te doen om het tequila-imperium van haar familie te redden. Dat is echter nog niet zo eenvoudig als het imperium door corruptie en geheimen op het punt staat om om te vallen.

Deze series zijn gecanceld door Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?