Laatste nieuws over Netflix

Mr. Iglesias vernieuwd voor tweede seizoen

De komedieserie Mr. Iglesias keert terug voor een tweede seizoen. Netflix heeft net zoals hoofdrolspeler Gabriel Iglesias bekendgemaakt dat er een nieuw seizoen is besteld.

Geschiedenisleraar

Iglesias is in Mr. Iglesias een geschiedenisleraar op een hoge school. Hij krijgt een klas vol kinderen die eigenlijk op de nominatie staan om te worden weggestuurd, simpelweg omdat ze de cijfergemiddeldes naar beneden halen. Iglesias maakt zich hard voor het lot van zijn studenten.

Volop gelachen

Al zit er met enige regelmaat een serieuze ondertoon in de thema’s die behandeld worden, zoals we van de komiek gewend zijn wordt er vooral veel gelachen. De serie is bij de kijkers in de smaak gevallen met een ruime 7 op IMDb en dat heeft nu erin geresulteerd dat er een tweede seizoen is besteld.

Twee stand-up shows

Daardoor blijft Gabriel ‘Fluffy’ Iglesias voorlopig nog wel even verbonden aan Netflix. Met de originele aankondiging van Mr. Iglesias werd namelijk ook bekend dat hij twee stand-up shows zal maken voor de streamingdienst. Het tweede seizoen van Mr. Iglesias wordt in de loop van 2020 verwacht.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?