Trailers

Murder Mystery met Sandler en Aniston: Releasedatum + trailer

Murder Mystery komt in de zomer naar Netflix. De actiekomedie met Adam Sandler en Jennifer Aniston is afgerond en de streamingdienst heeft dan ook zowel de trailer als de lanceerdatum bekendgemaakt.

Jennifer Aniston en Adam Sandler

Op vrijdag 14 juni zal Murder Mystery worden gelanceerd op Netflix. Sandler en Aniston waren eerder al te zien in de romantische komedie Just Go With It en vorig jaar werd bekend dat het tweetal opnieuw zou gaan samenwerken. Ditmaal voor een komische actiefilm, waarbij er een flinke speurtocht moet worden afgewerkt.

Murder Mystery op Netflix

Politieman Nick heeft zijn vrouw Audrey al heel lang beloofd om op vakantie te gaan. New York wordt verlaten om rond te gaan reizen door Europa. In het vliegtuig komen ze de biljonair Malcolm Quince tegen, gespeeld door Luke Evans. Hij heeft al snel een oogje op Audrey en zo wordt het stel uitgenodigd om op zijn enorme jacht langs te komen.

Nick en Audrey verdacht van moord

Daar gaat het alleen snel de verkeerde kant uit voor Nick en Audrey. Er wordt namelijk een moord gepleegd en iedereen wijst de twee Amerikanen aan als de verdachten. Ze moeten vanaf dat moment rennen om uit de klauwen van de politie te blijven, terwijl er ook nog eens op ze gejaagd wordt. Want de echte moordenaar wil het stel liever zo snel mogelijk kwijt.

Bekijk de trailer van Murder Mystery

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?