Laatste nieuws over Netflix

My Life with the Walter Boys seizoen 2 besteld door Netflix

Netflix heeft goed nieuws naar buiten gebracht voor wie in de afgelopen weken in één ruk door My Life with the Walter Boys is gegaan. De serie is namelijk vernieuwd voor een tweede seizoen. Dat betekent dat we in de toekomst meer te zien krijgen van Jackie Howard en haar twijfels over de Walter Boys.

Gebaseerd op een boek

Het eerste seizoen van My Life with the Walter Boys is een succes gebleken. De serie, gebaseerd op een boek dat Ali Novak als vijftienjarige schreef en uitbracht op WattPad, draait om Jackie Howard. Na een noodlottig ongeval is ze haar ouders en zus verloren. Nu trekt ze in bij de beste vriendin van haar moeder. Naast dat ze bij Katherine terecht komt, komt ze ook terecht in een huis met maar liefst tien kinderen, waaronder de Walter-broers. Daar raakt ze al snel onder de indruk van Alex en Cole, maar wie doet haar hart sneller kloppen?

My Life with the Walter Boys seizoen 2

De laatste weken was het onzeker of er nog een tweede seizoen zou volgen van My Life with the Walter Boys. De serie werd weliswaar volop bekeken, maar Novak schreef tot op heden maar één boek over de broers en Jackie. Daarover is nu goed nieuws naar buiten gekomen, want Netflix heeft een tweede seizoen besteld. Maker en showrunner Melanie Halsall is door het dolle heen.

“Ik ben meer dan blij dat My Life with the Walter Boys is verlengd voor een tweede seizoen. We zijn overweldigd door de liefde en steun die het publiek de show heeft gegeven en kunnen niet wachten om weer de wereld van Silver Falls in te duiken.” Een releasedatum voor het tweede seizoen van My Life with the Walter Boys is nog niet bekend.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer My Life with the Walter Boys seizoen 2 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?