Laatste nieuws over Netflix

Mysterie ontrafeld: Lupin deel 3 dit najaar op Netflix

De grootste speurneuzen hadden het al gevonden en nu is het ook door Netflix bevestigd. Dit najaar gaat Lupin verder met het derde deel, waarin Assane Diop terug zal keren naar Parijs om nieuwe zaken op te lossen. Of is hij nooit weggeweest na zijn vlucht aan het einde van het tweede deel?

Verstopt in de profielplaatjes

” Je weet ik houd van spelletjes”, opend Omar Sy aka Diop woensdag een mysterieus filmpje op de socials. “Netflix wilde jullie de releasedatum geven, maar dat gaan we niet doen. We maken het wat ingewikkelder. De datum is verstopt op Netflix, aan jou op het te vinden. Veel plezier!” Het bleek dat er cijfers verstopt waren in de plaatjes die ja als profiel kunt kiezen. Daaruit kwam naar voren dat op 5 oktober 2023 Lupin deel 3 zal verschijnen.

Zeven afleveringen

Over de inhoud van het derde seizoen is nog maar weinig bekendgemaakt, behalve deze paar zinnen. Nu Assane is ondergedoken, moet hij leren leven zonder zijn vrouw en zijn zoon. Hij beseft zich dat zijn gezin door hem veel ellende heeft moeten doorstaan en hij besluit om terug te keren naar Parijs om hen een voorstel te doen: Frankrijk verlaten en elders een nieuw leven beginnen. Maar de spoken uit het verleden zijn nooit ver weg, en een onverwachte terugkeer zet zijn plannen op z’n kop. Hiernaast weten we dat het derde deel zal bestaan uit zeven afleveringen van ieder ongeveer 45 minuten. Dat is langer dan de vorige delen. Zowel het eerste als het tweede deel bestond namelijk uit vijf afleveringen.

Lees ook: Lupin deel 3 alles wat we al weten

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?