Laatste nieuws over Netflix

Mysterie opgelost: Once met drie seizoenen terug

Once Upon a TimeOnce Upon a Time is terug op Netflix in Nederland. Anderhalve week geleden was de populaire serie één dag toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst, maar verdween de volgende ochtend alweer uit het systeem. De afgelopen week was er veel onduidelijkheid waarom dit was gebeurd én of de serie nog wel zou terugkeren. Daar is nu duidelijkheid over.

Begin september maakte Netflix bekend dat Once Upon a Time op 16 september zou worden gelanceerd in Nederland. Op deze dag verscheen de serie, om een dag later alweer te zijn verdwenen. Naar nu blijkt was de lanceerdatum al eerder in de maand uitgesteld, maar door een fout in het systeem is de serie toch even live gegaan.

De startdatum was echter opgeschoven naar een later moment waardoor Once Upon a Time vervolgens gelijk weer offline is gehaald. Eerder deze week konden we al melden dat de serie spoedig zou terugkeren en vermoedelijk nog deze maand. Dat klopte, want per 28 september staan alle drie de seizoenen van Once Upon a Time op Netflix. In de Verenigde Staten begint dit najaar het vierde seizoen bij ABC. Pretty Little Liars, eveneens van ABC, liep met één week vertraging gelijk met de uitzendingen in de VS. Mogelijk zal dit ook gaan gebeuren met Once.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?