Laatste nieuws over Netflix

Na Enola Holmes werkt Netflix aan Sherlock Junior

De verhalen rondom Sherlock Holmes zijn nog lang niet voorbij. Het klassieke personage van Sir Arthur Conan Doyle is de afgelopen jaren al in veel vormen verschenen. Netflix lanceerde onlangs Enola Holmes, over het jongere zusje van Sherlock. Nu wordt er ook gewerkt aan de film Sherlock Junior.

Een jonge en moderne Sherlock Holmes

Ehren Kruger en Matt Kuzma zijn volgens Whats on Netflix aangewezen voor dit project. Zij schrijven het verhaal, waarna er een cast gevormd zal worden. Waar het verhaal in zijn beginsel over zal gaan is al wel bekend. Sherlock Junior volgt in de moderne tijd een jonge John Watson, die een nieuwe buurman leert kennen: Sherlock Holmes. De twee moeten een vreemde verdwijning zien op te lossen en een vloek van heksen in hun stad. Ze ontdekken dat meerdere kindersterfgevallen in verband staan met de zaak en moeten gevaarlijke dieven ontwijken om een schat te achterhalen.

The Irregulars en Enola Holmes

Wanneer Sherlock Junior moet verschijnen is nog niet bekend, net zo min wie de rol van Sherlock op zich zal gaan nemen. Netflix lanceerde recent zeer succesvol de film Enola Holmes met Millie Bobby Brown in de hoofdrol. Er bestaat een goede kans dat deze film een vervolg zal gaan krijgen. Ondertussen zal komend jaar ook de serie The Irregulars verschijnen. Dit is ook een afgeleide van Sherlock Holmes, met in de hoofdrol de straatbende die Sherlock inschakelt om klusjes voor hem te doen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?