Laatste nieuws over Netflix

Na Undercover weer samenwerking VRT en Netflix: Knokke Off

Knokke Off wordt de volgende Belgisch-Nederlandse serie op Netflix. De streamingdienst gaat net zoals voor Undercover een samenwerking aan met de VRT. In Vlaanderen is de reeks eerst te zien op de VRT, terwijl deze tegelijkertijd zal draaien in Nederland op Netflix.

Knokke Off is werktitel

De opnames voor de zomerse serie zijn nu gestart aan de Belgische kust. Knokke Off is de huidige werktitel en mogelijk zal de series dus onder een andere naam verschijnen. In Knokke Off gaat het over een vriendengroep die hun zomer doorbrengt aan de Belgische kust. Er zijn onder meer rollen weggelegd voor Anna Drijver, Eliyah Altena, Jasmine Sendar, Pommelien Thijs en Willem de Schryver.

Onbezonnen zomer

Knokke Off wordt in 2023 op Netflix verwacht in Nederland; in Vlaanderen zal de serie op Eén verschijnen. In de tiendelige fictiereeks beleven Louise (Thijs) en Alexandre (De Schryver) een onbezonnen zomer in Knokke. Door de hoge verwachtingen van hun ouders gaan ze echter wanhopig op zoek naar iets wat ze maar niet vinden: echte vriendschap, liefde en vooral… zichzelf. Hun wereld wordt verstoord door de komst van Daan (Altena) en zijn moeder Melissa (Drijver).

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?