Laatste nieuws over Netflix

Nailed It! komt met nieuwe reeks: Double Trouble

Nailed It! is in maart terug met een nieuw seizoen. Het wordt wel een bijzonder seizoen, want de ellende wordt twee keer zo groot. In Nailed It! Double Trouble zijn er namelijk niet drie maar zes bakkers per aflevering.

Taarten namaken is een flinke opgave

In Nailed It! strijden thuisbakkers met niet veel  – zeg maar geen – talent om de Nailed It! trofee en vooral om de hoofdprijs van tienduizend dollar. Wat je daarvoor moet doen is op voorhand niet heel moeilijk, namelijk twee taarten namaken. Maar in de praktijk levert dit hilarische mislukkingen op, begeleid door Nicole Byer en de Franse chocolatier Jacques Torres.

Double Trouble

Er zijn al vier seizoenen verschenen van Nailed It! en daarnaast nog eens twee Holiday-seizoenen vol met Kerstkoekjes en ongein. Nu gaan de makers een stap verder. In Nailed It! Double Trouble bestaat ieder team namelijk uit twee bakkers. Van beste vrienden tot broers en zusters. En in eerste instantie lijkt het een voordeel dat je samen aan de slag mag met de bakopdracht, in de praktijk kan het eigenlijk alleen nog maar meer chaos veroorzaken. Nailed It! Double Trouble is vanaf 26 maart te zien op Netflix.

Bekijk de grootste mislukkingen uit Nailed It!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?