Laatste nieuws over Netflix

Nailed It!, Queer Eye en meer shows krijgen nieuw seizoen

Netflix heeft in één klap van zes titels een nieuw seizoen besteld. De afgelopen weken groeide Nailed It! uit tot een ware hype en ook Queer Eye werd positief ontvangen. Daarnaast werden er nog vier andere titels verlengd door de streamingdienst.

Unscripted

Behalve Nailed It! en Queer Eye komen er ook nieuwe seizoenen van Dope, Drug Lords en The Toys That Made Us. Deze vijf shows hebben met elkaar gemeen dat ze unscripted zijn, een genre waar Netflix steeds meer op inzet met bijvoorbeeld ook talkshows. Ook de komedie One Day at a Time werd verlengd.

Nailed It! seizoen 2 op Netflix

Nailed It! seizoen 2 is door Netflix binnen een paar weken na de release van seizoen 1 besteld. Op 9 maart verschenen de afleveringen van de parodie op Heel Holland Bakt. Naar aanleiding van het populaire kookprogramma doken veel liefhebbers zelf de keuken in om ook mooie baksels te maken. Dat dit niet voor iedereen weggelegd is blijkt wel uit de serie Nailed It! van Netflix. In Nailed It! is te zien hoe enthousiaste keukenbakkers proberen een mooie taart te maken. Vaak mislukt dat en dat zorgt voor hilarische taferelen. Wanneer Nailed It! seizoen 2 op Netflix verwacht mag worden is nog niet bekend.

Lees ook onze Flix Tip over Nailed It!

Queer Eye seizoen 2 op Netflix

Ook van Queer Eye heeft Netflix een tweede seizoen besteld. De make-over show scoorde begin deze eeuw al hoog op de populariteitsmeter en Netflix besloot het programma in 2018 nieuw leven in te blazen. Met succes, want in 2018 zal het tweede seizoen van Queer Eye al op Netflix verschijnen. Queer Eye draait om vijf homoseksuele mannen die op pad gaan en mensen selecteren die wel toe zijn aan een behoorlijke make-over. Dit hoeft niet alleen op het gebied van kledingstijl te zijn. De nieuwe Fab Five adviseert ook op het gebied van kapsels, eten, cultuur en design.

Ook Dope, Drug Lords en The Toys That Made Us verlengd

Netflix bestelde ook direct nieuwe seizoenen van Dope, Drug Lords, One Day at a Time en The Toys That Made Us. In laatstgenoemde serie wordt speelgoed uitgelicht waarmee uren gespeeld is door kinderen. In het eerste seizoen gingen de makers van The Toys That Made Us langs bij de bedenkers van Barbie, G.I. Joe, He-Man en Star Wars. In The Toys That Made Us seizoen 2 zal ongetwijfeld ander populair speelgoed bezocht worden. Drug Lords en Dope hebben een heel ander karakter. In Dope draait het allemaal om de drugssmokkel, terwijl in Drug Lords beruchte drugsbazen hun verhaal doen. Van beide series is door Netflix ook een tweede seizoen besteld.

One Day at a Time is al toe aan het derde seizoen. Onlangs verscheen van de komische serie het tweede seizoen en hier komen nog dertien afleveringen bij. One Dat at a Time seizoen 3 zal in 2019 op Netflix verschijnen, zo maakte de streamingdienst bekend.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?