Laatste nieuws over Netflix

Narcos krijgt derde én vierde seizoen

Narcos

Netflix heeft nieuwe seizoenen van Narcos aangekondigd. Door de afloop van het tweede seizoen was er een groot vraagteken of de serie door zou gaan, maar dat is nu bevestigd. Nog geen week na de lancering van het tweede seizoen heeft Netflix zowel seizoen 3 als seizoen 4 van Narcos aangekondigd. Het derde seizoen zal in 2017 verschijnen.

De jacht op coke gaat door

De makers van Narcos lieten een maand geleden al weten dat zij graag doorgaan met Narcos. Het leven van Pablo Escobar werd vaak beschouwd als de basis voor de serie, maar de makers zien dat anders. Zij willen het cocaïne-spoor blijven volgen. Zolang er drugsbarons zijn, dan is er een verhaal. En dat verhaal mogen ze dus gaan vertellen in nog minimaal twee seizoenen.

DEA zal verder jagen

De DEA-agenten hebben namelijk dan wel één grote vis uitgeschakeld, de drugshandel floreert rond de dood van Pablo Escobar als nooit te voren. De troonopvolgers voor Pablo staan dan ook in de rij. Alle signalen wijzen erop dat DEA-agent Javier Pena zijn vizier gaat richten op het Cali Cartel, waardoor de strijd in Colombia nog wel even verder gaat. Producers José Padilha en Eric Newman krijgen de vrije hand van Netflix om het vervolg te maken.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?