Laatste nieuws over Netflix

Eerste beelden en releasedatum Narcos: Mexico

Narcos: Mexico gaat dit najaar gelanceerd worden op Netflix. De reis van het witte poeder brengt ons van Colombia nu naar Mexico en eerder werd al bekend dat de klok wordt teruggedraaid naar het begin van de jaren’80. Nu is ook bekend wanneer het eerste seizoen van Narcos: Mexico verschijnt, namelijk op 16 november.

Van Pablo Escobar naar Felix Gallardo

In de eerste drie seizoenen van Narcos hebben we de opkomst en de ondergang van Pablo Escobar en later het Cali Kartel gevolgd. In de jaren’80 was het niet alleen in Colombia raak, want ook in Mexico werd een groot drugsnetwerk opgezet. Grote man was Felix Gallardo. Hij is dan ook het hoofdpersonage in Narcos: Mexico. Opvallend daarbij is dat één van de loopjongens van Gallardo een zeer bekende naam is: Joaquín Guzmán. Beter bekend als El Chapo.

Narcos: Mexico met Guadalajara Kartel

In Narcos: Mexico zal het in het eerste seizoen draaien om het Guadalajara Kartel. Gallardo bouwt in snel tempo een imperium op dat drugs transporteert naar de Verenigde Staten. Het is aan DEA-agent Kiki Camarena om dit een halt toe te brengen. Een bijna onmogelijke taak, zo merkt hij zelf ook al snel. Het eerste seizoen van Narcos: Mexico zal op vrijdag 16 november op Netflix verschijnen, het gehele seizoen is dan in één keer te zien. Bij het bekendmaken van de datum heeft de streamingdienst ook gelijk de eerste beelden getoond. Met de inmiddels zeer bekende achtergrondmuziek.

De aankondiging van Narcos: Mexico

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?