Laatste nieuws over Netflix

Narcos: Mexico krijgt na lang wachten derde seizoen

Narcos: Mexico keert terug voor een derde seizoen. Het is lang wachten geweest voor de fans van de Latijns-Amerikaanse serie, want in februari van dit jaar verscheen al het tweede seizoen. Opnieuw zal het drugsspoor worden gevolgd voor een derde seizoen. Wel met een opvallende wijziging.

Nieuwe showrunner voor Narcos

Eric Newman was de showrunner van Narcos en de opvolger Narcos: Mexico. Voor het derde seizoen geeft hij het stokje over aan zijn co-creator Carlo Bernard. Die is overigens al bij alle seizoenen betrokken geweest en dus allerminst een vreemde van de materie. Newman zet deze stap onder meer doordat hij nieuwe projecten gaat maken voor Netflix. Zo was hij onlangs al verantwoordelijk voor de film Project Power. Nu werkt hij aan Painkiller.

Wagner Moura ‘Pablo Escobar’ keert terug in Narcos

Voor het derde seizoen waren er al aardig wat vragen over wie er terug zou keren. Dat blijkt niet het geval te zijn voor Diego Luna, die Miguel Ángel Félix Gallardo (foto) vertolkte. Andere gezichten uit de reeks keren wel terug. Een opvallende verschijning op de set zal Wagner Moura zijn. Hij speelde in Narcos niemand minder van Pablo Escobar. Ditmaal neemt hij plaats achter de camera, want Moura zal twee afleveringen regisseren. Hoeveel afleveringen er exact komen is nog niet bekend.

Het rijk wordt alleen maar groter

In Narcos: Mexico seizoen 3 zijn we inmiddels aanbeland in de jaren’90. De drugsbusiness wordt een wereldwijde handel. Het rijk van Felix Gallardo is versplinterd, maar ondertussen wordt het rijk alleen maar groter. Er staan nieuwe bazen op, waaronder uiteraard El Chapo.

Bekijk de aankondiging van Narcos: Mexico seizoen 3

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?