Laatste nieuws over Netflix

‘Narcos: Mexico verklapt releasedatum seizoen 2’

Het tweede seizoen van Narcos: Mexico zal niet lang meer op zich laten wachten. Dit is duidelijk geworden dankzij een ‘foutje’ van acteur José Maria Yazpik. De vertolker van Amado Carrillo Fuentes reageerde namelijk op vragen op Instagram.

Seizoen 2 opent 2020

Narcos: Mexico stond origineel in de planning voor het einde van 2019, maar dit blijkt nu iets later te worden. Daarom zijn fans van het vervolg van Narcos inmiddels erg ongeduldig en daar reageerde Yazpik op. Een vraag op Instagram met wanneer komt seizoen 2 antwoordde hij met een heldere respons: februari! Over vier maanden is het dus zover, al moeten we nog wel wachten op de officiële bevestiging van Netflix.

Drugskartels

Het tweede seizoen van Narcos: Mexico zal verder gaan op de groeiende strijd tussen de drugskartels in Mexico. Félix Gallardo voerde de regie, maar inmiddels krijgt hij met steeds meer kartels te maken. En ook vanuit zijn eigen organisatie, want El Chapo is op dit moment nog maar een loopjongen… De strijd tegen drugs wordt grimmiger en de Verenigde Staten gaat zich er ook steeds meer mee bemoeien. Zeker na de tragische afloop van het eerste seizoen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?