Laatste nieuws over Netflix

Narcos Mexico stopt; seizoen 3 is dit najaar het slotstuk

Narcos Mexico stopt. Dit najaar zal het derde seizoen verschijnen van het vervolg op Narcos, dat eveneens uit drie seizoenen bestond. Het is nog onduidelijk of er nog een nieuwe richting uit wordt gegaan met de verhalen rondom het witte poeder. De trailer is nu ook verschenen.

Narcos Mexico in november

Het derde en laatste seizoen van Narcos Mexico zal op 5 november het levenslicht zien op Netflix. Net zoals dat er in het laatste seizoen een rol is weggelegd voor superster Benito Antonio Martinez Ocasio. Oftewel Bad Bunny. Hij zal de rol van Arturo ‘Kitty’ Paez op zich nemen.

In de jaren’90

Narcos draaide in eerste instantie om Pablo Escobar en in het derde seizoen om zijn opvolgers. Daarna werd een nieuwe verhaallijn gestart in Mexico, waarbij kingpin Félix Gallardo werd gevolgd. Ook hij is nu na twee seizoenen van de troon gestoten en we zijn dan ook in de jaren’90 aanbeland. De drugsoorlog werd in Mexico steeds ruwer en El Chapo (die in de eerste twee seizoenen al te zien was als loopjongen) wordt uiteraard een steeds grotere speler.

Komt er nog een nieuwe Narcos?

Na zes seizoenen Narcos en Narcos Mexico is de geschiedenis van de drugsoorlog voor een groot deel belicht. Het is dan ook de vraag of er nog een nieuwe koers gevaren gaat worden met een derde verhaallijn. Uitgesloten is dit niet, want de makers hebben altijd gezegd dat zolang er drugs in de wereld bestaat.. er ook verhalen zijn voor Narcos. Voor nu is er door Netflix echter nog niets aangekondigd.

Bekijk de trailer van Narcos Mexico seizoen 3

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?