Laatste nieuws over Netflix

Narcos: Mexico terug met seizoen 2 in februari

Het tweede seizoen van Narcos: Mexico heeft eindelijk een releasedatum. Na de reis door Colombia werd in november 2018 het eerste seizoen uitgezonden vanuit Mexico. Ruim een jaar later is het vervolg er, want op vrijdag 13 februari 2020 is het tweede seizoen geprogrammeerd. De trailer is nu ook verschenen.

Breslin gaat op zoek naar Camarena

Via de socials heeft Netflix een zeer korte teaser getoond en eerste foto’s van Narcos: Mexico seizoen 2. In het eerste seizoen was Kiki Camarena (Michael Peña) degene die probeerde om jacht te maken op de Guadalajara Kartel. Dat liep niet goed voor hem af en in de laatste aflevering kwam DEA agent Walt Breslin (gespeeld door Scoot McNairy) al voor het eerst in beeld. Hij zal nu op zoek gaan naar Camarena, maar dat wordt al snel een jacht op Félix Gallardo.

Hoe het drugsgeweld ontstond in Mexico

In Narcos: Mexico is een stap terug in de tijd gemaakt ten opzichte van Narcos zelf, waardoor onder meer Pablo Escobar ook weer een rol speelde. Showrunner Eric Newman liet eerder al weten dat dit nodig was om uit te kunnen leggen hoe het drugsgeweld in Mexico is ontstaan. Dat begon allemaal in de jaren’80 met het Guadalajara Kartel, geleid door Gallardo. Eén van de op dat moment nog onbeduidende bendeleden was een Joaquín Guzmán Loera, nu beter bekend als El Chapo. In Narcos: Mexico seizoen 2 zal de volgende stap in de reis naar het heden worden gemaakt.

Bekijk de trailer van Narcos: Mexico 2

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?