Laatste nieuws over Netflix Trailers

Narcos seizoen 2 trailer plus nieuwe beelden

Narcos Pablo Escobar seizoen 2 Netflix

Narcos seizoen 2 verschijnt na de zomer op Netflix. Het vervolg op het verhaal over Pablo Escobar vanaf vrijdag 2 september volledig is te zien op Netflix. Inmiddels is de eerste trailer ook verschenen en kunnen we de eerste beelden tonen tijdens de jacht op Escobar. Op dinsdag 23 augustus lanceerde Netflix de tweede trailer van Narcos seizoen 2. Check deze onderaan de pagina!

Narcos was een schot in de roos van Netflix. Het verhaal sprak miljoenen leden van de dienst aan. Narcos gaat over Pablo Escobar, de drugsbaron uit Colombia. In de jaren zeventig en tachtig zette hij het Medellínkartel op.

Onder Escobar werd Colombia een belangrijke exporteur van cocaïne. Het leverde Escobar veel macht op en deze misbruikte hij ook geregeld. Afpersing en moorden op politici, journalisten, rechters en politieagenten waar destijds schering en inslag.

Narcos seizoen 2

Netflix maakte er met Narcos een interessante serie over. Het verhaal wordt niet alleen vanuit de kant van Escobar getoond, maar ook de jacht van de DEA op hem is een belangrijk onderdeel van de serie. Door het succes van Narcos bleef het niet bij dat ene seizoen, Narcos seizoen 2 werd al een paar dagen na de lancering van deel 1 aangekondigd. Dat werd op 3 september 2015 bekend gemaakt. Achter bezien verschijnt dus bijna exact een jaar later Narcos seizoen 2. Vanaf 2 september kan er immers naar het vervolg van de serie gekeken worden op Netflix. Dit werd bekendgemaakt via deze aankondiging.

Trailer Narcos seizoen 2 + eerste beelden

Het eerste seizoen eindigde bij de aanval op La Catedral en zien we Escobar het bos inlopen. Maar kan hij ontsnappen aan de overmacht van militairen? Eén ding weten we al wel zeker, Pablo Escobar zal overlijden in het tweede seizoen. Een spoiler? Niet echt, want de hoofdrolspeler maakte dit zelf bekend in de talkshow van Chelsea. “Zoek maar op op Google, Wikipedia heeft gelijk”, grapte hij daarover. Maar hoe gaat de drugsbaron uiteindelijk aan zijn einde komen? Dat wordt een seizoen lang een spannende zoektocht. Bekijk alvast de spannende trailer en de eerste foto’s van het tweede seizoen van Narcos. Een week voor de lancering van Narcos 2 toonde Netflix op de Facebook-pagina de eerste elf minuten van het nieuwe seizoen.

Trailer 2:

Narcos Narcos seizoen 2 Netflix Narcos seizoen 2 inval

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?