Laatste nieuws over Netflix

Narcos seizoen 3 verschijnt in september op Netflix

Narcos seizoen 3 verschijnt in september op Netflix. Op de releasedatum werd al enige tijd gewacht, maar het hoge woord is er nu dus uit. Vanaf 1 september zijn alle nieuwe afleveringen beschikbaar op Netflix.

Pablo Escobar

De eerste twee seizoenen van Narcos draaiden om Pablo Escobar, de drugsbaron uit Colombia. Het is geen geheim dat het derde seizoen totaal ergens anders over gaat. In het derde en vierde seizoen staat het Cali Cartel centraal in Narcos.

Narcos seizoen 3 op Netflix

De releasedatum van Narcos seizoen 3 werd door Netflix en de serie zelf bekend gemaakt via social media. Het nieuws dat op 1 september alle nieuwe afleveringen verschijnen ging gepaard met een eerste teaser van het nieuwe seizoen. Daarin wordt het Cali Cartel nog eens kort geïntroduceerd, nadat we in seizoen 2 al kennis met het kartel maakten. Terwijl de wereld jaagde op Pablo Escobar groeide het Cali Cartel stilletjes aan.

Op een bepaald moment streefde het Cali Cartel het imperium van Escobar zelfs voorbij en dus is er voor de DEA-agenten echt geen moment van rust. De mannen van het Cali Cartel zijn immers ook bepaald geen ideale schoonzonen en dus gaat de strijd tegen de cocaïnehandel onverminderd door. Die strijd zal dit seizoen op zeker niet ten einde komen, want vorig jaar bestelde Netflix niet één, maar twee nieuwe seizoenen van Narcos. In 2018 zal dus ook nog een vierde seizoen van de populaire serie verschijnen bij de streamingdienst.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?