Laatste nieuws over Netflix

NBC bestelt The Blacklist seizoen 7

Het verhaal van The Blacklist is nog niet klaar. NBC heeft een zevende seizoen besteld van de serie die gemaakt wordt door Davis Entertainment, Sony Pictures TV en Universal TV. Het had nog best wat voeten in de aarde om een zevende seizoen mogelijk te maken.

Contracten

Volgens Deadline heeft het even geduurd voordat een zevende seizoen kon worden besteld. Dat had voornamelijk te maken met het feit dat contracten voor de cast van broadcast series vaak voor de duur van zes jaar zijn. Die zes jaar waren inmiddels verstreken en dus moest met de cast een nieuwe deal gesloten worden.

Naar verluidt was hoofdrolspeler James Spader (Raymond ‘Red’ Reddington) al snel overgehaald om nog een jaar door te gaan, maar moest er ook gesproken worden met de overige castleden. Inmiddels zouden er ook overeenkomsten zijn bereikt met Megan Boone (Elizabeth Keen), Diego Klatenhoff (Donald Ressler) en Harry Lennix (Harold Cooper). Daarmee keren de hoofdrolspelers ook terug voor het zevende seizoen van The Blacklist.

The Blacklist seizoen 7 op Netflix

The Blacklist is de laatste jaren uitgegroeid tot een groot succes in de Verenigde Staten. Ook in Nederland kunnen we de serie volgen. De afleveringen lopen bij Videoland en RTL5 mee met de uitzendingen in de Verenigde Staten. De laatste jaren was het zo dat zodra de jaarwisseling heeft plaatsgevonden, de rechten van het afgelopen seizoen overgaan naar Netflix. Op dit moment zijn de uitzendingen van het zesde seizoen van The Blacklist in volle gang. Op Netflix moeten we het tot op heden doen met de eerste vijf seizoenen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?