Laatste nieuws over Netflix

Nederlandse content toegevoegd aan Netflix

Een paar maanden geleden werd aangekondigd dat Netflix ook naar Nederland zou komen. Met Netflix is het mogelijk om via het internet onbeperkt films en series te streamen. Dit is voor een vast bedrag per maand.

Al vrij snel na de bekendmaking kwamen de eerste vragen vanuit Nederland. Worden de films met ondertiteling aangeboden en komen er ook Nederlandse films en series tussen het aanbod? Netflix kwam met een reactie dat dit wel het geval zou zijn, maar daarna bleef het eigenlijk nogal stil. De lancering van Netflix in Nederland komt echter rap dichter bij. In juni werd namelijk aangegeven dat dit in het derde kwartaal van het jaar 2013 zou zijn.

Nederlandse films

Nu blijkt ook wel dat Netflix achter de schermen druk bezig is om er voor te zorgen dat de Nederlander vanaf het derde kwartaal on demand films en series kan zien. Het feit dat er inmiddels films zijn toegevoegd aan de content is hier een teken van. Enkele voorbeelden van Nederlandse films die te zien zullen zijn via Netflix zijn: De hel van ’63, Alles is liefde en de films van De Kameleon. Uiteraard zal het aanbod veel ruimer zijn, maar daarover later meer.

De abonnementsprijzen zullen vermoedelijk 7,99 euro per maand zijn. Hiermee kun je als abonnee dus onbeperkt video’s en series streamen op je computer, tablet, smartphone of zelfs spelcomputer.


Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?

2 Reacties